Sports de ca Nostra

Tres mil infants rebran l’homenatge de l’IME el mes de maig a Son Moix

IMEEls alumnes de les 19 escoles esportives celebraran la seva festa de cloenda el mes de maig a Son Moix 

La Fira de l’Esport es fusionarà amb la Fit Salut el mes de setembre per a fomentar les activitats i optimitzar els recursos

                              

Palma, 5 d’abril de 2016. L’Institut Municipal de l’Esport (IME) organitzarà una festa de cloenda a Son Moix el mes de maig per als infants que han participat a les diferents escoles esportives de l’IME. Amb aquest esdeveniment es posaran en valor l’aprenentatge lúdic, la participació i la motivació dels infants durant el curs escolar, en línia amb l’impuls a l’esport base que desenvolupa l’IME.

 

A hores d’ara, gairebé 3.000 infants d’edats compreses entre els 4 i els 16 anys estan inscrits a les escoles municipals que organitza l’Institut Municipal de l’Esport. Els seus objectius se centren a promocionar les diferents disciplines esportives, introduir valors mitjançant l’esport i fomentar la iniciació a les diferents modalitats com a instrument d’hàbits saludables. Els alumnes de les 19 escoles municipals realitzaran exhibicions i tornejos de les activitats que s’han desenvolupat aquest curs a les diferents instal·lacions de l’IME i als col·legis públics de Palma.

 

L’Institut Municipal de l’Esport ha decidit unificar enguany dos grans esdeveniments esportius, la Fira de l’Esport, que va néixer com a acte de cloenda de les escoles esportives, i la Fit Salut, mantenint els continguts bàsics dels dos esdeveniments. Així, les escoles municipals mantindran el seu protagonisme el mes de maig, potenciant l’esport base.

 

Impuls de l’activitat esportiva el setembre

Aquesta fusió suposa un important estalvi econòmic al pressupost municipal i respon als objectius d’eficiència en la despesa, l’optimització dels recursos disponibles i la promoció de l’organització. L’Institut Municipal de l’Esport considera que el mes de setembre és un mes decisiu per a impulsar l’activitat esportiva i, per tant, es fomentarà de forma molt més efectiva en coincidir amb l’inici de curs escolar, moment en què els ciutadans planifiquen les seves activitats.

 

L’esdeveniment únic tindrà lloc el setembre en el marc incomparable del parc de la Mar, un espai obert i representatiu de la ciutat de Palma i amb capacitat per a desenvolupar-hi múltiples activitats ludicoesportives. Aquest nou gran esdeveniment esportiu s’integrarà en un nou concepte d’esport, salut i fitnes, i unificarà els pilars bàsics de l’activitat física i esportiva, promourà la pràctica esportiva per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans i fomentarà els hàbits saludables.

 

Gabinet de Comunicació 
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.