Sports de ca Nostra

Comunicado del C.D. Atlètic Santa Eugènia

11017866_981000175273358_2525759092202899317_nAvui és un dia trist. La història del club es veu obligada a fer un punt i a part. Les mancances econòmiques, humanes i logístiques ens obliguen a acomiadar-nos de manera immediata.

Agrair a tots els socis, sponsors i a tota la gent que ha fet seguir viva la flama del futbol, així com també a l’ajuntament del nostre poble que ens va brindar l’oportunitat d’organitzar events per finançar el club.

Ens agradaria també donar les gràcies a tots els jugadors, entrenadors, directius i aficionats que durant tots aquests anys han donat el seu recolzament incondicional i hem gaudit plegats d’aquest viatge màgic.

Esperam que tan sols sigui un punt i seguit i prest torni a rodar la pilota a S’estació.

Gràcies de tot cor.

Los comentarios están cerrados.