Sports de ca Nostra

EL CVS APORTA DOTZE JUGADORS A LES SELECCIONS AUTONOMIQUES CADET E INFANTIL 2016

SEL CADET MASCULEn la ciutat de Murcia es disputarà del 30 de març al 2 d’abril el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de voleibol en les categories infantil i cadet, tant en femení com masculí. Dotze jugadors del CVS hi seran presents.

En categoria infantil femenina les jugadores Mariona Galindo i Luisa de Miranda, en infantil maculina els representant seran 4, Lluis Femenies, Guzman Fominaya, Toni Colom i Jaume Adrover,en cadet femenina, una de les seleccions favorites per guanyar el títol seran, Aina Pons i Teresa Mas, i per acabar en categoria cadet masculí seran, Biel Borras, Martin Chavarria, Biel Muñoz i Josep Bort.
Des de el club volem desitjar que gaudeixin de l’experiència i que deixin el nom de les Illes Balears, lo mes amunt possible. Salut i volei!!…
sel cd fem sel inf fem SEL INF MASCUL

Los comentarios están cerrados.