Sports de ca Nostra

ARRIBA LA «EUROPEAN VOLLEYBALL YOUTH CHAMPIONS CUP by CVS». UN SOMNI FET REALITAT

Spielbericht_AJugendFa anys, molts d’anys, que el CVS sommia en organitzar un gran torneig. Quant es començà a sortir de Mallorca per participar en grans Campionats estatals, la curiositat per saber què s’amagava darrera un gran event esportiu sempre duia als nostres a demanar, a prendre nota de tot. El pare de l’idea, Felip Reynés. Li va mes es rollo que a nes quissó d’Escottex. Fa anys que ho intentam, dirigits per Felip. Primer un Campionat d’Espanya, despres una Superlliga Junio, diferents tornejos extraoficials cercant un bon format per atreure els millors equips…

Any rera any vèiem com l’idea acabava en res per diferents motius, resumits en gairebé tots els casos en l’elevat cost que suposa el viatge a Mallorca per als equips de fora. Però llavors arribà l’oportunitat de viatjar a Alemanya per jugar davant el campió alemany, el ASV Dachau, i Felip tengué una visió. Si a Espanya no hi ha equips suficients, anem a cercar els millors de tota Europa… casi res. Dit i fet.
L’EVYCC by CVS néix amb l’idea de celebrar moltes edicions i convertir-se en referència en el panorama europeu. Enguany contarà «només» amb 4 equips masculins sub-19 d’un nivell que ja vos dic jo que els membres del club ens llepam els morros just d’imaginar l’espectacle que viurem tots els sollerics el cap de setmana que ve. Apuntau :
ASV Dachau  – Campió d’Alemanya
 C.V.Soller

Los comentarios están cerrados.