INFANTIL F. C : EL MILLOR PARTIT DE L’ANY DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER QUE NO DEIXA DE CRÉIXER

15 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
sagrat cor 2016 2Pel Construccions Tuent Sóller jugaren, Margalida Gonzalez, Maria Pons, Sara Muñoz, Carla Toth, Aina Frau, Maria Viudes, Maria Marco, Maria Arbona, Claudia Coll, Marta Pérez, Cris Bernat i Lola Rullan.

 

El millor partit de l’any i nova victòria del Construccions Tuent Sóller enfront del Pòrtol per 3-1 sets, 25-22, 24-26,25-18 i 25-11. El millor partit de la temporada referent a joc, molt d’ordre, molta feina defensiva, un bon atac i molta regularitat a s’hora de treure. L’equip demostrà molta maduresa, bons desplaçaments en defensa i una gran concentració, sa veritat que gaudirem d’un gran partit.
Cada dia ens sorprèn l’evolució d’aquest grup al seu primer any de competició.

La setmana vinent ens desplacem al col·legi Montesion divendres a les 18:00 h a seguir lluitant , ens queden dos partits per acabar la temporada que s’ha fet curta. Enhorabona!!

Comentarios cerrados