Els Tamarells, sopar amb socis al Bar Can Vermell de Campos‏

15 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

 GetAttachmentEl proper dimecres dia 16, amb motiu del partit de Champions FC Barcelona – Arsenal, celebrarem un sopar de socis en el Bar Can Vermell de Campos. El menú serà llom al pebre, refrescs, vi, postres i cafè, i el preu 10 euros. Teniu de temps per apuntar-vos fins el dimarts dia 15 (971 650133), les places estan limitades. En el transcurs del sopar sortejarem entre els socis presents un viatge per a dues persones per anar veure un partit del Barça en el Camp Nou. Una vegada acabat el partit, si hem passat, sortejarem d’entre tots els nostres socis 8 viatges amb entrada per anar a veure a Barcelona el partit de quarts de final de la Champions League.

  Vine, participa i gaudeix d’un gran ambient barcelonista. Fem penya !!

  La Junta Directiva

Comentarios cerrados