Sports de ca Nostra

LA FEDERACIÓ APORTA UNA PLACA COMMEMORATIVA PEL CENTENARI DEL R. MALLORCA

00100_0001005440_2_placatitBestard va fer entrega de la placa al president del club, Utz Classen, en presència, del vicepresidents del Govern, del Consell de Mallorca, i del batle de Palma

Biel Barceló, vicepresident del Govern Balear, Francesc Miralles, vicepresident del Consell, i José Hila, batle de Palma, varen ser testimonis del lliurament de la placa al club.
El president de la FFIB va explicar al president del club que la Federació sempre donarà suport al Mallorca, com a equip que és el referent de tants de jugadors del Futbol Base.

REFLEXIONS DE  MIQUEL BESTARD
(article publicat a Última Hora)

Com molts de mallorquins que estimen el futbol, els meus records d’infantesa estan lligats al Reial Mallorca. En el pati de l’escola, pegant coces a aquelles primeres pilotes de goma, tots volíem ser com els jugadors de l’equip que passejava el nom de la nostra illa per tot Espanya.

En el meu temps no hi havia televisió, però sabíem els resultats dels partits i qui havia marcat els gols. Recitàvem les aliniacions de memòria i sentíem una admiració infinita cap a aquells jugadors mítics.

Són records íntims que m’han perseguit durant una llarga vida dedicada al futbol, com a jugador, seguidor, entrenador, i directiu. El Mallorqueta m’ha fet gaudir i m’ha fet patir, però me qued amb els bons records: Era molt jove, però record perfectament la festa multitudinària que se va viure quan el Mallorca va pujar per primera vegada a Primera, de la mà de Juan Carlos Lorenzo; també vaig ser testimoni a Logroño, el 1985, un altre ascens, en aquest cas de l’equip de Llorenç Serra Ferrer. Després varen venir els 16 anys seguits a Primera Divisió, les èpoques bones d’Héctor Cúper i Luis Aragonés, i la Copa del Rey de Gregorio Manzano. Són moments de felicitat esportiva que sempre agraïré al Reial Mallorca, a qui desig de tot cor que torni prest a la Divisió d’Honor que se mereixen els seguidors.

A més, com a president de la Federació, consider que el Futbol Base necessita tenir un referent a la màxima divisió del futbol espanyol. Els milers de federats (jugadors i entrenadors) que en els darrers anys han fet grans avenços tècnics, se mereixen que el Reial Mallorca lideri des de la màxima categoria el prestigi del futbol de les Illes Balears. Tots hi sortiríem guanyant.

FFIB

Los comentarios están cerrados.