Sports de ca Nostra

AT. BALEARES 0 – DAMM 1 ; Una altra victòria en un escenari hostil

05-03-2016%2004_0El Juvenil A ha aconseguit imposar-se per la mínima en un partit ple d’interrupcions a causa de la contundència defensiva del rival. Tres punts molt lluitats contra un equip que ha acabat amb nou jugadors sobre la gespa, i sota la crispació d’alguns aficionats locals que ha obligat l’àrbitre a demanar vigilància policial.

Durant els primers minuts de joc, els cervesers amb prou feines aconseguien fer durar les seves possessions de pilota. L’agressivitat local en les pilotes dividides i algunes accions sense pilota en disputa han deixat ben clar des dels primers minuts l’escenari al qual s’enfrontaven els de Parralo. El Juvenil A, que ha trobat dificultats per crear perill en la primera part en unes circumstàncies adverses, ha aconseguit l’avantatge en el marcador en el minut 25 quan Enri ha rematat al segon pal un servei de falta de Moha des de la banda dreta. A partir de la mitja hora de joc, l’Atlético Baleares ha començat a buscar més la possessió, però el joc ha seguit sent trabat i discontinu. Els cervesers s’han acostat a l’àrea rival, però als xuts de Jorge, aturat pel porter local, i de Moha, que ha sortit fora, els ha faltat encert.

La represa s’ha endarrerit a causa del comportament d’alguns aficionats locals, que han anat a buscar l’àrbitre a la seva sortida del camp, generant un cert neguit per la seva seguretat. Fins que diversos agents de la Policia Nacional no han fet acte de presència, els jugadors no han saltat a la gespa. La segona part ha seguit un guió similar a la primera, amb l’excepció que l’acumulació de targetes ha provocat dues expulsions de jugadors de l’Atlético Baleares per doble amonestació. Als vint minuts de la segona part, els locals s’han quedat amb nou sobre la gespa. Sorprenentment, ha estat en aquestes circumstàncies que l’Atlético Baleares ha proposat més futbol, disposant fins i tot d’alguna ocasió de perill i desactivant les constants ofensives cerveseres que en aquest segon temps han estat mancades de punteria, a excepció d’un gol anul·lat a Cano per fora de joc en el 75. Poc abans, Kilian havia disposat d’una de les més clares del partit en enviar fora un xut amb l’exterior pràcticament sense angle. Moha i Ignasi han aconseguit desequilibrar per les bandes, però el gol no ha tornat a arribar.

Els de Parralo han sabut gestionar la tensió generada per l’afició balear i s’han imposat en un duel molt entrebancat i ple d’incidències poc relacionades amb l’esport. Amb tot, els tres punts fan bo el desplaçament i serveixen per retallar distància al líder, que avui ha empatat el seu partit.

La nota més positiva del dia, però, ha estat l’homenatge que els cervesers han rendit a un dels seus fisioterapeutes, en Toni, que avui celebrava el seu vintiquatrè aniversari.

Baleares: Pau, Josef, Patxi, Blay, Mikel, Rafa (Juanjo, 46′), Sergio, Dani (Borja, 56′), Flaquer (Yaka, 62′), Marcos (Latorre, 70′), Capella

Damm: Óscar, Edo (Eudald, 46′), Gonzalo, Pallás, Kilian, Inés, Enri (Ignasi, 59′), Jorge, Cano, Lledó (Sebbeh, 85′), Moha (Sergio, 83′)

Gols: Enri (0 – 1, 25′)

Targetes: Blay (17′, 49′), Flaquer (21′), Patxi (24′, 65′), Sergio (49′), Eudald (83′)

Conjunt arbitral: Ripoll Solano, Bestard Servera, Tarilonte Zoilo

 

David M. Guarné, Departament de premsa

WWW.DAMM C.F.

05-03-2016%2001_0 05-03-2016%2002_0 05-03-2016%2003_0

Los comentarios están cerrados.