PB Els Tamarells, expedició de la penya a Barcelona‏

3 marzo 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

Foto amb MarionaAquest cap de setmana passat una expedició de 55 socis de la penya va viatjar a Barcelona per viure uns dies cent per cent barcelonistes. El matí del dissabte ho aprofitaren per fer el Tour Experience del Camp Nou, podent visitar els vestidors, sala de premsa, terreny de joc, llotja, cabines i sala de premsa, i el Museu, on es fotografiaren amb les cinc Copes d’Europa, les cinc Pilotes d’Or de Messi o els tres Mundials de Clubs, entre d’altres. El dissabte a migdia varen presenciar el partit de futbol-sala on el Barça s’imposava per 7-1 al líder Inter Movistar i estreny la classificació a només quatre punts. L’horabaixa del dissabte el handbol fou el protagonista, vàrem poder veure on l’equip de xavi Pasqual guanyava (42-32) al Bada Osca, sumava el 80è triomf consecutiu a la Lliga Asobal i es consolidava com a líder.

  El diumenge matí el centràrem en visitar el Departament de Penyes per a recollir els carnets penyistes FCB dels nostres 945 socis, a banda de poder saludar als empleats que tan bé ens atenen. Al migdia ens desplaçàrem al Mini Estadi per veure el partit de la Superlliga femenina entre el líder Ath, Bilbao i el Barça, i sobretot per animar a la nostra Mariona Caldentey, al final empat 1-1 i na Mariona va poder jugar mitja hora, llàstima que no fos una victòria, ara segueixen a quatre punts del liderat, però les noies del Barça lluitaran la Lliga fins al final.

  I el colofó fou el partit de Primera Divisió entre el FC Barcelona i el Sevilla, on els nostres socis pogueren gaudir d’una victòria (2-1) e l’equip Luís Enrique, que el referma en el liderat i que li permet igualar el rècord absolut d’imbatibilitat amb 34 partits seguits sense perdre.

  Fou una experiència molt agradable, que ben segur tornarem a repetir. 

   La Junta Directiva  

 

Comentarios cerrados