Sports de ca Nostra

Homenatge a Brandon Thomas del C.E. Cala d’or dia primer de març‏

IMG_4828Dia primer de març durant la XII diada del C.E. Cala d’or Brandon Thomas serà homenatjat per el Club d’on va sortir i a on va jugar els seus primers anys

 

Començarà la diada a les 10 del matí amb el partit de prebenjamins entre el Cala d’Or i el Santanyí i el de benjamins entre el Cala d’Or i el Felanitx; a les 10 h 50′ els alevins s’enfrntaran al Santanyí i a les 11h30′ els equips de l’escoleta s’enfrontaran al Ciutat de Palma, a les 12h 30′ els juvenils s’enfrontaran al Felanitx i després d’un descans per dinar Brandon Thomas rebrà un merescut homenatge abans que s’enfrontin a les 15h30′ l’aleví A del Rcd Mallorca contra l’equip infantil local, finalment l’equip cadet tancarà la diada a les 17 h contra un rival per determinar.

 

Durant l’estiu la revista local «Dies i Coses» tornar a entrevistar a Brandon a la Cala Petita, al mateix lloc que l’havia entrevistat just quan acabava de fixar per el Rcd Mallorca. Ara a pocs dies de l’homenatge recordarem part d’aquella entrevista per conéixer un poquet millor al jugador de Cala d’or.

IMG_20160220_141559 IMG_20160220_141751 IMG-20160222-WA0002 IMG-20160222-WA0003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A aquella entrevista te demanavem què era per tú el futbol i ens contestares un joc divertit. Segueixes pensant el mateix?

– Ho segueix essent. Han canviat molt les coses però seguiex sent un joc que me diverteix i si no el tengues no podria viure sense ell

En aquests nous anys què és el millor que has aconseguit amb el Mallorca?

– He aconseguit moltes coses. No me qued només amb una: a Divisió d’Honor classificar-nos per la Copa del Rei, les lligues que hem guanyat, els entrenadors que he consegut, que m’han ensenyat futbolística i personalment, el debut a Primera amb en Caparrós, les darreres jornades contra Las Palmas i Còrdova, que varen ser de molt de sofriment pel mallorquinisme i aconseguirem a lo darrer salvar-nos. Jo me que qued amb tot i s’apren de tot això i aquest any encara que hem baixat de Segona B a Tercera també.

Aquest estiu s’ha organitzat un Campus a Cala d’or amb la teva participació, la de Junior i Javi l’eslogan era «ellos lo consiguieron, tu también lo puedes conseguir», qué les digueres als nins que hi participaren?

– Que lo important és disfrutar en el futbol, si no disfrutes no mereix la pena que hi juguis. Tots tres de petits varem començar en el Cala d’Or i si tú te proposes arribar a ser futbolista professional i fas feina, te esforçes i te diverteixes amb la pilota possiblement hi puguis arribar, és difícilperò no impossible.

També del s’Horta va sortir un jugador, en Toni González, que va arribar a Primera, però, què te el Cala d’Or què ja te tres jugadors que s’han consolidat al Mallorca, també va jugar fa anys en Marco Pizarro i enguany l’aleví Custodio Jiménez Delgado ha fitxat juntament amb els juvenils Reni Grant i Albert Toril Domingo, que també varen passar per la pedrera del Cala d’Or?

– Bons entrenadors, bona gent que ensenya i que les ensenya a millorar i aprendre als nins. Hi ha molts bons jugadors al municipi, alguna cosa ha de tenir Cala d’Or.

 

 

 

 

Brandon Thomas Llamas

Nació el 4 de febrero de 1995. Comenzó a jugar a futbito en el Colegio Santa María del Mar con cuatro años siendo entrenador Santi Padilla, después tuvo a Toni Megías. En 2001 empezó a jugar con el equipo prebenjamín del Cala d’or entrenado por Toni Megías. La segunda temporada con el prebenjamín marcó 50 goles en liga y 20 en la copa presidente. Después de dos años de éxitos en el equipo benjamín con Jesús Díaz de entrenador llegó una cita clave: en junio de 2006 se disputó en este campo el I y único torneo internacional en el que participaron entre otros Valencia, Ajax, Everton, y una selección del término de Santanyí. Marcó 10 goles y fue elegido mejor jugador del torneo, su actuación no pasó desapercibida para el R. Mallorca que lo ficharía al año siguiente para jugar en el infantil Rtvo Mallorca siendo alevín de segundo año. Esa primera temporada marcó 14 goles siendo elegido mejor jugador de Mallorca. El 21 de junio jugó con la selección española dirigida por Del Bosque y Camacho en Brunete empatando con Camerún. Posteriormente jugó la XIV edición del torneo de Brunete marcando tres goles.

Fue avanzando en las categorías inferiores del Mallorca consiguiendo triunfos con sus equipos hasta que llegó Joaquín Caparrós al primer equipo. En liga debutó en Son Moix contra el Athletic club de Bilbao dia 15 de diciembre de 2012 sustituyendo en el 73′ a Giovanni Dos Santos. Dia 9 de enero de 2013 con 17 años y 340 días marcó un gol en partido de vuelta de Copa del Rey contra el Sevilla en el Sánchez Pizjuán «Fue el más especial, el más bonito porque estaba mi familia en la grada, mi abuelo», comentó el jugador que salió del C.D. Cala d’Or,

Después de alternar el Mallorca B y el primer equipo esta temporada se ha afianzado en el primer equipo siendo en la primera vuelta pieza vital aunque ha tenido que jugar en varias ocasiones infiltrado poniendo por delante las necesidades del equipo ante posibles complicaciones de las lesiones que ha tenido. En el mercado de invierno ha firmado su primer contrato profesional pasando del número 28 al 11 y ampliando su contrato hasta junio de 2019.

Los comentarios están cerrados.