Sports de ca Nostra

El batle dóna el ‘sus’ als actes de commemoració del centenari del RCD Mallorca‏

CentenariRCDMallorcaMembres de la corporació municipal i representants de la junta directiva i del club han penjat la bandera del centenari a la balconada de Cort

 

Hila: “Avui és un dia molt important per a Ciutat perquè comença la celebració del centenari del Mallorca”

CentenariRCDMallorca1

Palma, 27 de febrer de 2016.- El batle de Palma, Jose Hila, membres de la corporació i els integrants de la junta directiva i representants del RCD Mallorca han donat avui el sus als actes de commemoració del centenari del club. I ho han fet  penjant de la balconada de Cort la bandera que celebra els cent anys d’existència del Mallorca.

 

El batle de Palma, Jose Hila, ha afirmat que avui “és un dia molt important per a la ciutat de Palma perquè comença la celebració del centenari del Mallorca”. Un inici que s’ha fet “amb l’afició” i que s’ha fet “posant la bandera del club a la balconada del consistori”. El batle ha agraït la presència del president de Mallorca, ’Utz Claassen, i del president de la comissió del centenari, Toni Tugores. “Acompanyarem al Mallorca i a la seva afició durant aquesta setmana de commemoració del centenari”, ha explicat el batle.

 

Des d’avui i fins el 5 de març, es durà a terme la Setmana Gran d’Inici d’actes de commemoració del Centenari de la Fundació del Mallorca, ja que tradicionalment es manejen dues dates de fundació del RCD Mallorca. Les dues dates són la que marca l’acta fundacional (el 27 de febrer) i aquella que fixa la Federació de Futbol (5 de març).

Los comentarios están cerrados.