Sports de ca Nostra

Previa jornada‏ del CC.EE.Sant Lluis , Doble derbi a la base

ccEE SANT LLUISS’albira a l’horitzó un nou cap de setmana i amb això un nou grup de partits dels nostres equips de formació, les mirades se centren en els dos derbis que enfrontarn a quatre dels nostres equips, els dos de categoria Infantil i dos dels tres equips de prebenjamí.

El primer d’ells serà el derbi Infantil que es viurà a Ses Canaletes, dissabte 09: 45h., en la que serà la festa del CCE en categoria Infantil. A nivell esportiu, ambdues esquadres arriben en un bon moment ocupant la part alta de la classificació a poca distància dels dos primers classificats. Independentment del resultat que es reflecteixi en el marcador final, els dos equips volen gaudir d’un matx, que tot i tenir tints oficials, s’ha d’afrontar amb les ganes de vèncer al seu oponent per seguir la progressió de tots dos a nivell competitiu. Sense vencedors i sense vençuts ha d’acabar el partit però amb un sol guanyador, el CCE que gaudeix de dos equips amb futur, competint per “només” tres punts.

Igual que en categoria Infantil, els Prebenjamins A i C de la nostra Entitat s’enfrontaran a les 13: 30h. al Poliesportiu Municipal de Maó en una altra festa del futbol lluisser. Com és habitual en aquest tipus de derbis de la categories iniciació, els dos equips seran barrejats durant tot el partit perquè puguin gaudir d’una festa i no convertir la trobada en una rivalitat. Més endavant tenen temps aquests nois de competir ja que la seva joventut és el present i el futur ja dira que ofereix.

La resta de gruix de trobades d’aquesta jornada es viuran de la mateixa manera a Sant Lluís com a la resta de camps de Menorca amb representació lluissera. A les 10:00 h. en l’Annex de ses Canaletes serà el torn del Aleví C que tindrà com oponent al CD Menorca C. Tots dos equips arriben al matx amb una bona setmana d’entrenaments, destacar més encara la dels nostres nois que després de la gran trobada realitzat la setmana passada a Son Marçal han recuperat la moral malgrat caure per la mínima en territori groc. Els d’Albert Pons necessiten sumar per veure recompensat el seu treball de les ultimes jornades i seguir en línia ascendent tot i que la classificació i els resultats marquin el contrari.

Dos partits consecutius viurà al Poliesportiu de Ses Canaletes entre els equips del CF Sporting de Maó i CCE Sant Lluís, que s’enfrontaran als seus equips A i B respectivament entre ells en una nova jornada del Torneig de formació que es ve disputant des de setembre en el feu lluisser. Una nova oportunitat de veure en acció a les estrelles del futur que seguiran malbaratant il·lusió i desimboltura pel parque de la casa lluissera. Repetirà partit aquest cap de setmana l’equip A dels nascuts el 2009 però en aquesta cas davant el CE Alaior com a oponent a partir de les 11:00 h.

Per finalitzar la matinal de trobades a Ses Canaletes, els equips Cadet i Aleví A disputaran els seus partits de Lliga corresponents a la setmana actual. El primer d’ells serà el que es posarà en marxa a les 11:30 h. en l’Annex de ses Canaletes entre l’Aleví A de Cecilio Morente i el Penya Orient A. Tot i la derrota a la ultima jornada al feu del CD Menorca, els nois del A han sabut fer creu i ratlla després del dia de descans del diumenge. La tornada als entrenaments va ser amb mes força que mai, recapacitant sobre els errors i els encerts en la seva darrera visita a l’Estadi Mahones i amb les vistes posades en aquest dissabte que al davant tindran a l’actual tercer classificat que arriba a Sant Lluís amb set setmanes consecutives sense conèixer la derrota, un complicat rival que s’exigirà el màxim als blaus, han d’estar a l’altura per seguir competint jornada rere jornada.

Qui arriba en el seu millor moment de la temporada al seu partit de la setena jornada de Lliga és el cadet de Micky Gomila, que després de la seva quarta victòria consecutiva aconseguida a Bintaufa en la ultima jornada té l’oportunitat de situar-se a un sol punt de l’actual líder , el Penya Orient, aprofitant la jornada de descans d’aquests. Al davant tindran a la UE Sami, actual cuer, però, l’excés de confiança o la manca de respecte al seu rival pot ocasionar un disgust. Han d’evitar pensar que s’enfronten a un oponent que arriba en un mal moment de resultats i pensar que tard o d’hora els ciutadellencs treuran una victòria en un dels seus encontres. Amb aquesta mentalitat han d’arribar al partit per no deixar res a la caseta i estar al 100% de concentració.

Per al diumenge queda la resta de trobades, fins a quatre dels nostres equips de formació. A Bintaufa i a les 09: 30h. rodara el baló per als equips del CF Sporting de Maó B i el nostre Benjamin C. Els de Pedro Palliser estan sent l’equip que mes i millor esta evolucionant des de principis de temporada, més si cap després del descans de Nadal i que ha fet que tot allò après en la primera fase de la temporada esta sortint a la llum. El partit d’aquest cap de setmana els s’enfrontés a un “enemic” que arriba al matx com a líder i amb encara no conèixer el gust de la derrota en aquesta lliga 3a Regional.

Un altre dels equips que disputara la seva jornada com a visitants serà el Aleví B que visita Ciutadella per enfrontar-se a la UE Sami, vuitè classificat i que porta tres jornades consecutives sense conèixer la derrota. Els locals, vénen d’empatar a Ferreries a sis gols i és un dels equips que tot i estar a la zona baixa de la classificació compta amb un balanç positiu de diferència de gols. No ho tindran fàcil els nostres per seguir conservant el liderat, que va veure augmentada la seva avantatge el cap de setmana, després de l’ensopegada a domicili del seu més immediat perseguidor. Ho van passar malament els de Berlinghieri per treure el seu partit endavant de l’última jornada i els va servir com a toc d’atenció perquè segueixin treballant de la mateixa manera que fins a la data.

A les 12.00 h. i al Municipal de Sant Marti des Mercadal, serà el torn del Benjamin B de Lluís Muñoz que rendirà visita a l’equip local en el partit corresponent a la vuitena jornada de Lliga 3ª Regional. Els de Muñoz, amb el seu particular puja i baixa de resultats, els toca aquest cap de setmana un os dur de rosegar, primer classificat del grup i que porta una ratxa de quatre partits consecutius sumant. Els nostres són capaços de tot davant de qualsevol rival i per aquesta setmana hauran de donar el màxim de si per estar a l’altura de la trobada a disputar.

Ja per tancar el carrusel de partits de la nostra base, el Benjamí A serà l’únic que disputi com a local aquest diumenge el seu partit de la vuitena jornada. Els de Toyo Sastre que estan evolucionant en positiu des de la seva tornada de vacances de Nadal estan en una fase ascendent de resultats que vénen donats a causa de la seva gran implicació en entrenaments i partits. Han sabut captar el missatge del tècnic, i s’han posat mans a l’obra durant totes les sessions, però, els resultats de vegades no els acompanyen i segueixen treballant en les trobades per posar en practica les indicacions i coneixements adquirits durant la setmana. El seu rival, el CE Alaior B, el precedeix amb tan sols dos punts d’avantatge i voldra conservar la seva posició igual que els nostres volen doblegar als albinegres per escalar esglaons.

Premsa CC.EE.Sant Lluis

Los comentarios están cerrados.