Sports de ca Nostra

Olot – Atlètic Balears en directe per la web oficial‏ del club

IMG_3450 IMG_3453Vos comunicam que el Club ha contractat els serveis d’una empresa que ens permet poder donar en directe via streaming a la web el partit de diumenge a les 12h entre l’Olot i l’Atlètic Balears per a tots els aficionats.

– Streaming: http://www.cdatb.com/lolot-atletic-balears-en-directe-per-aquesta-web/

Així mateix adjuntam algunes fotos de la torrada que es feia avui migdia a Son Malferit amb el primer equip després de l’entrenament. Els artífexs de ‘l’asado’ eren l’argentí Manu Farrando ajudat per Bruno i David Prieto. Biel Guasp per la seva part s’ha encarregat de les postres amb pastís de pobre i una ensaïmada d’Alaró.

L’equip es troba en una bona dinàmica i a tres punts del play off; amb grans expectatives amb vistes al partit al domicili de l’Olot.

 

Los comentarios están cerrados.