Sports de ca Nostra

Carta de comiat de Carles Marc At.Balears

KQ8U0484Carles Marc, ja ex jugador de l’Atlètic Balears ha posat rumb a un altre club en les darreres hores. No obstant això, deixa una carta de comiat a companys, personal del club i afició:

“A tota la família de l’Atlètic Balears,

Com s’ha fet oficial en les últimes hores, he decidit finalitzar el meu vincle contractual (que no emocional) amb el club. Han sigut uns mesos meravellosos, en els que m’heu fet sentir molt especial, tant dintre, com fora del camp. He comprovat que l’ATB és més que un club qualsevol. El sentiment i afecte que transmet aquesta grada és incomparable. He intentat tornar-vos aquesta garra i passió des de dintre del camp, espere haver-ho aconseguit. Vull donar-vos una i mil gràcies per la meravellosa experiència tant esportiva com personal que m’heu regalat.

Als companys,

Gràcies, gràcies i gràcies. Des de el primer dia m’acollireu d’una manera especial, i he intentat tornar-vos tota l’estima cada dia que he estat al club. He deixat amics reals en aquest vestidor. Desitge que pugueu aconseguir els objectius tan ambiciosos que té el club. Sé que estareu a l’altura, perquè hi ha una grandíssima plantilla.

Als empleats del club,

Sense paraules. Fisios espectaculars; delegats compromesos; gent a les oficines que es desviu pel club; personal de premsa d’altra categoria… Però fer especial menció al cap de la bugaderia: a Joan Mascaró (McGyver) que encarna tot allò que és l’ATB. Tot cor. Tot passió. Un gran amic que deixe a l’illa.

Per la meua part, ara marxe de tornada a Polònia, on tinc al davant un repte il·lusionant, on lluitar per tornar a la 1a divisió. Sense vosaltres haguera sigut impossible.

Vull deixar clar que si no tinguera la certesa que hi ha jugadors a la plantilla capaços de cobrir la posició de manera òptima, mai haguera plantejat la sortida.

A més a més, m’agradaria ressaltar que el motiu de la partida no és la falta de minuts els dos darrers partits. Els que em conegueu, sabeu que em mou una passió, que és el futbol. Tenir l’oportunitat de tornar a l’elit d’una lliga europea, ha sigut l’única motivació.

Donar les gràcies al club per haver confiat en mi aquest estiu i per haver entès la meua decisió de marxar ara.

Amb tot açò, desitge haver deixat en tots vosaltres una sensació tan grata i meravellosa, com vosaltres en mi.

Sempre al meu cor!”

Carles Marc Martínez Embuena

Los comentarios están cerrados.