Sports de ca Nostra

Noticies del Club Voleibol Soller

20160220_190752SENIOR M. B : ELS SOLLERICS TORNEN A GUANYAR I ES COL-LOQUEN SEGONS

 

SENIOR M. B : ELS SOLLERICS TORNEN A GUANYAR I ES COL-LOQUEN SEGONS

Posted: 22 Feb 2016 05:29 AM PST

CVS SENIOR B 3-2 CV MURO (25-19/24-26/25-20/19-25/15-13)

Pel CVS jugaren: Albert, Pep C., Damià, Rafel, Pepllu, Alberto T., Pep T., Guiem, Gerard i Toni.
Els més veterans del CVS arrancaven davant el CV Muro, la sèrie de 4 partits que donaran per acabada una nova temporada de pista. Ja a la primera volta, el partit va ser irregular pels dos equips i es va decidir en el tie break a favor dels de Muro, així que no s’esperava un partit que es decidis per la via ràpida. I així va ser.

Cap dels dos equips va tenir el seu millor dia i, tot i la lluita i l’intensitat, no es va veure bon volei. Es depenia de l’error del rival per puntuar i els sets guanyats per a cada costat, varen ser més per demèrit del rival que no per mèrits propis. Així, de set en set fins arribar al tie break, per novena vegada en el cas dels sollerics en aquesta temporada. El cinquè parcial no va ser diferent dels altres quatre i la igualtat va ser la tònica dominant. Fins el 13 -13 en que de nou, les errades dels visitants donaren la victòria als nostres.

Aquesta victòria, col-loca els sollerics en la segona posició i la setmana que ve visitarà el líder, CV Son Ferrer cercant una nova victòria despres de perdre amb els de El Toro per 2-3 a la primera volta. El partit serà diumenge que ve a les 12:00 h del migdia a Son Ferrer. Molta sort!!..

JUVENIL F. B : BON PARTIT DEL CVS NAUTICA SOLLER TOT I LA DERROTA

Posted: 22 Feb 2016 05:12 AM PST

ESPORLES VC 3 – 0 CVS NÀUTICA SÓLLER (25-20/25-14/25-23)

Pel CVS jugaren: Lluïsa, Silvia P, Laura G, Maria, Cris, Silvia M, Marta, Rosa, Laura F i Silvia S.
Tot i que el resultat fou de 3 a 0 a favor de l’equip d’Esporles, el joc desplegat per les jugadores del Nàutica Sóller no va quedar reflectit del tot en el marcador. Si s’ha de destacar alguna cosa en especial del partit fou la defensa, doncs va funcionar a un nivell alt, aixecant moltes bolles complicades i que permetien a les nostres poder tornar un bon atac.

La part dolenta va ser el servei durant el segon set, doncs es van arribar a fallar uns 8 serveis, cosa que va condemnar el set i va fer que les d’Esporles se l’emportessin amb claretat. El primer i, sobre tot el tercer set, van ser molt igualats, amb moltíssima feina per part dels dos equips. Durant quasi la major part del tercer set les nostres van anar un o dos punts per davant en el marcador, fins que les d’Esporles el van igualar a 23. Una errada en recepció i una en atac van fer que les contraries s’emportessin el set i el partit.

El proper partit és dissabte 27 de febrer a les 16:00 a Son Angelats davant un Entreculturas Montesión que, per els resultats obtinguts en els darrers partits, segur que no ho posarà gens fàcil. Esperem que les nostres despleguin el mateix joc que en el partit d’anada, on guanyaren a domicili.

INFANTIL F. B : PARTIT SENSE COMPLICACIONS PEL CVS FORN DE CA’N FRAU SOLLER A VILAFRANCA

Posted: 22 Feb 2016 05:35 AM PST

CV Vilafranca 0-3 CVS Forn de Ca’n Frau Sóller (15-25/23-25/18-25)

Les nostres infantils es van desplaçar a Vilafranca per jugar  contra el CV Vilafranca, un partit que va ser molt tranquil i sense complicacions. Les solleriques dominaren el partit a cada set, totes les jugadores van fer molt bona feina.

Destacar la gran defensa que van fer a cada bolla, i gràcies a la concentració en servei només se’n van fallar dos en tot el partit.

Pròxim partit dijous 25 a les 18:30h a Son Angelats davant un rival directe com es el St. Josep. Un partit molt esperat i important per les nostres nines. Vos hi esperam a tots !!!

INFANTIL F. A : EL CVS CONST. MARC GALINDO SOLLER GUANYA A DOMICILI I CONSOLIDA LA SEGONA PLAÇA

Posted: 22 Feb 2016 05:03 AM PST

Instituto de Fertilidad A 0-3 Const. Marc Galindo Sóller (10-25/13-25/23-25)

Les nostres nines arribàven al fret pavelló del Col-legi Santa Magdalena Sofia disposades a endur-s’en la victòria davant un rival molt perillós. Les palmesanes (4rt) conten en les seves files amb grans jugadores però divendres no pogueren fer més perque les nostres nines jugaren un bon partit. Des de l’inici es va crear molts de problemes amb el servei i en els dos primers parcials les diferències foren molt grans i no va perillar la victòria de les solleriques.

La manca de joc va evitar que es veiés un bon partit perque pràcticament no hi va haver defenses ni cotraatacs. En el tercer set les diferències varen ser més curtes però perque els dos equips varen cometre moltes errades en servei i cap dels dos va agafar avantatge. Nomes la igualtat va permetre viure un final de set ajustat i emocionant en que les solleriques varen estar encertades i es va poder tancar el 0-3 definitiu.

La propera setmana les del CVS Const. Marc Galindo Sóller reben al CV Vilafranca, el divendres a les 18:00 h a Son Angelats. Molta sort!!.

INFANTIL F. C : EL CVS CONST. TUENT SOLLER MOSTRA LA SEVA ESPECTACULAR EVOLUCIO DAVANT EL SEGON CLASSIFICAT DE LA LLIGA

Posted: 22 Feb 2016 04:33 AM PST

Sagrat Cor B 0-3 CVS Const. Tuent Sóller (19-25/19-25/24-26)

Nova victòria del Construccions Tuent Sóller enfront del segon classificat a la lliga, per un clar 0-3.
 Un gran partit de les més petites del club, amb un joc seriós i ordenat, amb moments més baixos però amb molta confiança, una bona execució a l’hora de treure, magnifica defensa i un atac molt efectiu.
Comença afiançar-se la bona progressió, fruit de la gran feina de les jugadores. Cal destacar les ganes que tenen aquestes nines i la il·lusió que posen a sa feina entreno rera entreno.
La setmana vinent ens visita el San Cayetano, divendres a les sis vos esperem per donar suport aquest gran equip.
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren; Margalida González, Maria Pons, Maria Arbona, Maria Marco, Maria Viudes, Cris Bernat, Clàudia Coll, Carla Toth, Marta Pérez, Sara Muñoz, Aina Frau i Lola Rullan.
Enhorabona nines a seguir fent tan bona feina.

Los comentarios están cerrados.