Sports de ca Nostra

Barridiada a Foners‏ (dissabte 20 de febrer )

BarridiadesDemà dissabte 20 de febrer tindrà lloc una nova edició de la jornada ludicoesportiva de BARRIDIADA, en aquesta ocasió al barri de Foners (al Parc de Llevant). Aquesta activitat va dirigida a tots els nins/nines i joves a partir de 3 anys, i famílies (mares, pares, padrins, padrines) que estiguin disposats a gaudir d’una jornada esportiva i divertida als carrers del seu barri.
Barridiades és una activitat gratuïta que té lloc tots els dissabtes, de 10.30 a 13.30h. L’objectiu és fomentar la pràctica lúdica i esportiva i els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. Allò que es vol és combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport és bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació o la convivència.
Es poden practicar una gran varietat d’esports com bàdminton, atletisme, futvòlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als més petits hi ha un circuit d’iniciació a la psicomotricitat, així com un circuït d’educació vial supervisat pels policies locals d’educació viaria. Com a novetat a aquesta edició s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests són: vòlei, goalball i bitlles.

Tambées durà a terme un taller pràctic de manteniment bàsic de bicicletes per conèixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat: com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farà d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A més, el camió de reciclatge d’Emaya també hi serà present perquè els més petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomèstics o material informàtic, entre d’altres objectes.

 
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.