Sports de ca Nostra

INFANTIL F. B: CVS FORN CA’N FRAU SÓLLER. QUANT MÉS ALTA ÉS LA FITA MÉS DUR ES EL CAMÍ

IMG-20160213-WA0006Jugaren: Maria, Clara, Aina A, Claudia, Carme, Esther, Marta, Mar, Ines, Aina E, Margalida i Paula.

Dissabte dia 13 de febrer es va disputar un partit molt important tant per les solleriques com les palmesanes del Madina Mayurqa. El partit va ser un gran espectacle de volei, els dos equips van ser molt lluitadors i no van baixar el cap en cap moment.

 

Els dos primers sets van ser dominats per l’equip solleric, molt bones recepcions i sobretot moltes ganes de defensar l’atac fort  de dues jugadors de l’equip rival. Les solleriques no donaren cap pilota per perduda i sobretot van demostrar lo valentes que son.
El tercer i quart set varen ser domini de les palmesanes, on dues jugadores van destacar amb el saque i el seu atac per zona quatre, així i tot les solleriques saberen estar a l’altura.
El tie break es va decantar per les de Madina, per un 9-15 al marcador final, el cansament de les locals i la falta de concentració juntament amb els nervis varen  fer baixar l’encert de l’equip, amb males recepcions.
Les grades de Son Angelats estaven plenes d’afició, cantant i animat a les nostres nines fins a deixar-se la veu. Així i tot va ser una dolça derrota, entrenadors i jugadores  estan molt contents per la feina feta i sobretot de l’espectacle de volei que van donar.

Ara les solleriques seguiran fent moltíssima feina per seguir lluitant i quedar el més amunt possible a la classificació quedant 5 partits per finalitzar-la, elles saben que han perdut una guerra però no la batalla!!!
Dissabte 20 de febrer s’enfrontaran al Vilafranca a les 10h, molta sort nines!!

Los comentarios están cerrados.