Sports de ca Nostra

DOCUMENTAL A IB3 SOBRE L’ESPERIT INTEGRADOR DEL CLUB PALMA-BELLVER (VIDEO AQUÍ)

00100_0001005424_2_ib3En el reportatge va participar el president de la FFIB destacant que la feina solidària dels directius del Palma-Bellver mereix ajuda de tothom.

El documental, amb intervencions destacades de la presidenta, Fina, i dels seus col·laboradors, se va emetre dins el programa d’ IB3 «La Cara B«, sobre la feina integradora que fa aquest club de la barriada de Son Gotleu de Palma.

>>Aquí podeu veure el programa, titulat «EL PLANETA BELLVER».>>

IB3 especifica que «el Palma-Bellver és un club de futbol de Son Gotleu amb més de 100 nins i nines d’entre 4 i 15 anys, en el qual coincideixen jugadors de moltes nacionalitats i races. Són Gotleu ha estat escenari durant els últims anys de revoltes de carrer protagonitzades per africans i gitanos, a més de la crisi econòmica i la droga, que l’han copejat durament.
Per això, els motius que mouen Fina, la presidenta del Club Palma-Bellver, a seguir endavant amb el seu projecte de club es basen a treure els nins del parc i dels carrers de Son Gotleu i dels perills que comporten.
Per això, en el Club Bellver hi caben tots els nins: els que juguen bé a futbol i els que hi juguen malament, els que tenen diners per pagar la fitxa i els que no en tenen. Fina, personalment, s’encarrega moltes vegades de pagar la fitxa als nins que no poden abonar-les, perquè puguin seguir jugant a allò que més els agrada: el futbol.
La presidenta s’ha hagut d’enfrontar a molta gent, ha escoltat insults dirigits als seus nins en altres camps de  futbol i ha deixat moltes coses pel camí per tirar endavant el seu club, un gresol de races en el qual tots conviuen sense cap problema, amb companyonia i esportivitat: gitanos, africans, sud-americans, asiàtics i espanyols. Així és el Planeta Bellver.»

Los comentarios están cerrados.