Sports de ca Nostra

CC.EE. SANT LLUIS : El planter reprèn la competició després de Carnaval

IMG_5680-300x200Un dissabte de sol i un diumenge de núvols és la definició perfecta del cap de setmana dels nostres equips del futbol base, tres victòries i un empat el dissabte i una victòria, dos empats i dues derrotes el diumenge, balanç final, positiu.

Després de l’aturada del Carnaval, els nois de la base es van disfressar de futbolistas per tornar a la competició amb fins a 13 partits en cartell amb un carrusel de trobades en els camps de Menorca.

Ses Canaletes era testimoni de tres d’ells, un a l’Annex i dues al Municipal sent l’Infantil B el primer a posar-se en marxa. Era una trobada on tant els lluissers com els ciutadellencs del Penya Orient B es jugaven seguir a la part alta de la taula i poder superar-se entre ells en la classificació, molt respecte, molt de joc de pilota a terra però poc punteria, resultat final 0- 0. Tots dos equips sabien de la importància de sumar els tres punts però també de l’important que era no caure davant el seu oponent, minimitzant errors en tots dos costats per evitar les contres del seu rival i la intenció d’aprofitar les ocasions, que van ser poques, per aconseguir els tres punts. No va ser la trobada avorrit sinó molt tàctic i al final just repartiment de punts que deixen als dos en la mateixa situació que abans de començar.

A la mateixa hora, era el Benjamin B el que s’enfrontava al Penya Orient en l’Annex on hi va haver una part per a cada equip i on el punt d’honor dels de Lluís Muñoz al segon temps els va permetre emportar-se la victòria per 4-2 en un partit amb molta entrega i punteria en tots dos costats. Al primer temps, els visitants van ser molt millors encara que la polvora mullada dels nostres en els primers 24 minuts els allunyava de la victòria, descans i 0-2 per als grocs. La tornada de vestidors va portar amb si a un CCE molt més vertical i amb la punta mes afilada que li va servir per tancar al seu rival en el seu propi camp i d’aquesta manera aconseguir donar al volta al partit per acabar amb els tres punts en el caseller lluisser . Alevin

A les 11:45 era el torn del Cadet, que acabo per emportar-se la victòria per un contundent 6-1 davant un Penya Ciutadella molt lluitador però que es va veure superat per l’equip de Micky Gomila que va fer una trobada fantàstic. El 2-0 al descans, amb els gols de Coloma i Oliver, posava les coses de cara per als locals que van veure com el seu rival retallava distàncies en el 46, dos minuts després, Oliver tornava a posar terra pel mig i aquesta diferència va ser creixent amb el pas dels minuts, el tant de Isma al 70 deixava ja el partit sentenciat i els dos gols de Josep Morente arrodonien matí amb clar color local.

En Els Pins, l’equip Aleví B, tenia una oportunitat de seguir comandant la taula de la Lliga 2ª Regional i no ho van desaprofitar, treballada victòria davant un bon equip local que va veure com els gols de Tomeu, Marius i Sergi eran massa condemna per el treball fet per l’equp albinegre. Els de Berlinghieri aconsegueixen d’aquesta manera la seva cinquena victòria consecutiva que els permet seguint comandant la taula encara que amb la UD Seislan a l’aguait de qualsevol punxada dels nostres. Els pupils del tècnic català han d’apartar de la seva ment la posició privilegiada de què gaudeixen i seguir treballant, el demes arribarà si ho mereixen.

Ja el diumenge, cinc partits amb representació lluissera on tres partits es van jugar en l’Annex de ses Canaletes i dos en altres camps de Menorca. Molt aviat començava el carrusel de trobades, el Benjamin C de Pedro Palliser obria la jornada amb el seu partit contra el CD Menorca B. No li van anar les coses com volien els blaus que es van veure superats per un rival de qualitat que donar poques opcions a els nostres de victòria. La derrota, frena en sec la línia ascendent d’aquests nois que es van trobant més còmodes a mesura que van passant les jornades, però, el rival d’aquesta setmana va ser massa per a ells i malgrat intentar-ho i posar-ho tot sobre el verd només van poder lluitar i lluitar sense obtenir la recompensa de la victòria.

Després d’ells, era el torn del Aleví C que va veure com tres grans gols abans del descans des de fora de l’àrea del seu rival, minvava les seves opcions d’èxit en aquesta trobada. Un equip Aleví, que malgrat tot, va anar millorant amb el pas dels minuts tot i que el seu rival es va mostrar molt encertat en atac cosa que va fer que les opcions dels nois d’Albert Pons fossin decaient a mesura que anaven passant els minuts. Un partit que ha de quedar enrere i posar la vista i el treball pensant en el següent, en aquest, res es pot fer ja.

L’alegria del matí en el feu lluisser la van donar els nois del Aleví A que van aconseguir vèncer i estrenar el seu caseller de victòries en aquesta Lliga 1a Regional. En un primer quart molt igualat on cap dels dos va aconseguir veure porta, l’inici del segon va anar donant pistes de qui podia ser el guanyador. Els gols de Pau Gomila i David Muñoz donaven un bon avantatge als nostres abans del descans. La tornada de vestidors va portar amb si al mateix CCE que amb intensitat, treball i dos gols més obra de Raul i David Muñoz donaven gairebé per segura la victòria als blaus. El tant final del visitant Melia donava el premi del gol als albinegres que malgrat la seva insistència no van poder amb un equip lluisser que ara si van obtenir el premi de la victòria.

AlevinEls dos empats de la matinal de diumenge van tenir idèntic resultat, 2-2 en tots dos escenaris. L’equip Benjamí A de Toyo Sastre visitava Es Castell per a enfrontar-se a l’equip local, que portava tres victòries consecutives, una mes que els nostres. Els dos equips, molt igualats pel que fa a plantilles, no van donar el seu braç a tòrcer i quan passa això les taules solen ser el premi per a cada contendent. En aquest cas va ser així, els gols de Lopez per partida doble pels grocs i els de Perelló i Asier per als nostres van ser la nota positiva en atac per a tots dos equips que es van repartir els punts i van deixar la classificació entre tots dos com estava.

Qui va haver de fer un sobreesforç va ser l’Infantil A en la seva visita a Son Marçal, després de quedar-se amb un jugador menys en una acció de joc en el minut 35 i amb un marcador de 0-1 per als visitants. Semblava que la segona part seria un passeig per als locals però tot i la inferioritat numèrica, els pupils de Beni Fuxà es van desdoblar perquè aquest factor no es notés sobre el camp. Els de Son Marçal van igualar el partit en el minut 48 per mediació de Moll però poc després de nou els nostres es van posar per davant amb el gol de Sergi Pons al 58. Poc dur l’alegria als visitants ja que tan sols un minut després, els ciutadellencs van aconseguir de nou igualar el marcador que ja no es va moure tot i la insistència de tots dos equips.

Quant als equips d’iniciació, la jornada al Poliesportiu de Ses Canaletes per als equips de Futbol 5 va tornar a demostrar la il·lusió d’aquests equips participants i de les seves jugdores en aquesta fase inicial de la seva trajectòria esportiva. Els equips de Futbol 6 per la seva banda reprenien la competició al Poliesportiu Municipal de Maó i van tornar a demostrar que els entrenaments i el treball setmanal està donant els seus fruits a uns jugadors que estan adquirint nous conceptes futbolisticos durant les seves sessions setmanals i que després traslladen a seus partits del cap de setmana.

Los comentarios están cerrados.