Sports de ca Nostra

La regidora d’Esports es reuneix amb la Federació de Rugbi i el Rugby Club Ponent‏

El director general d?Esports i Joventut amb el president de la Federació Balear de Rugby, el director de la Fundació per a l?Esport Balear i representants de la directiva del Rugby Club Ponent.

La tinent de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma i presidenta de l’IME, Susanna Moll, s’ha reunit amb el president de la Federació Balear de Rugbi, Carlos Castellanos; amb el president del Rugby Club Ponent, Rafael Oliver, i els dos vicepresidents del club, José Miguel Parra i Tomeu Ozonas.

 

Durant la reunió, Moll ha expressat l’interès de l’IME perquè els jugadors d’aquest esport disposin a Palma d’un espai en bones condicions l’any que ve.

 

Si bé enguany Esports no compta amb pressupost perquè s’han hagut d’abordar els projectes històrics de l’Antoniana i Son Oliva, Moll ha afirmat que el 2017, si hi ha disponibilitat econòmica, “aquesta aposta pel rugbi serà prioritària i adequarem el camp de Germans Escales, renovant la gespa per adaptar-la a les necessitats pròpies del rugbi”.

 

Mentrestant, l’Ajuntament es compromet a mantenir els contactes i fer feina amb el Rugby Club Ponent per trobar un camp en condicions on els diferents equips del Ponent puguin disputar els seus partits oficials, sobretot pensant ja en la temporada 2016/2017.

Los comentarios están cerrados.