Alqueria 1 – Athletic Club de Montuïri 2

10 febrero 2016 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional
DSC_0333Després del carnaval els montuïrers visitaven l’Alqueria amb ganes d’obtenir els tres punts.
A la mitja hora de joc els locals feien pujar l’1-0 al marcador. Però abans d’acabar la primera part, Dani Ortiz aprofitava una pilota d’un córner llançat per Servera i empatava el partit a 1.
Quan escassejaven els minuts reglamentaris, des de la banda Rechach penjà una pilota i Ortiz una altra vegada amb el cap fred, rematà i marcà el gol que decantà el partit cap als de Montuïri, al petit camp de l’Alqueria Blanca.
Alineació: Salas, Candela, Ortiz, Cerdà Cifre, Rechach, Ramis, Sánchez, Mayol, Ginard, Servera, Nicolau.
Suplents: Coronado, Miralles Martorell, Bergas, Coll i Andreu.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegat: Joan Mayol.
Targetes grogues: Ginard (31′)
Àrbitres: Romera Oliver assistit per Garí Coll i Bergas Fernández.
Canvis: Andreu per Mayol (68′), Coronado per Nicolau (77′), Coll per Ginard (89′).