Sports de ca Nostra

VIII trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista (Diumenge 14 de febrer Palma Arena)‏

.- Ciclisme en pista 2El batle de Palma, José Hila, ha presentat avui el VIII trofeu Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista, que tindrà lloc el proper diumenge 14 de febrer al Palma Arena. Hila ha animat tots els aficionats a gaudir d’aquest trofeu en un esport “que a Mallorca té molta tradició i ens ha donat grans campions, com Timoner, Llaneras, Alzamora o Muntaner i tants d’altres que han donat tant de prestigi amb aquest esport”. Hila ha reconegut públicament la tasca de la Penya Ciclista d’Establiments, organitzadora d’aquest trofeu. Les entrades són gratuïtes.

 

Hila ha recordat que l’Ajuntament té en marxa el projecte de catalogació i rehabilitació de l’antic velòdrom del Tirador “que forma part del patrimoni i de la història de la nostra ciutat”, per posar fi a l’estat de degradació que presentava en els darrers anys. “Ja hem fet una reserva a la Llei de Capitalitat per afrontar aquesta recuperació i recuperar la memòria d’aquest espai històric de Palma, tan important per al ciclisme en pista, i guanyar un equipament per als veïns de la barriada d’Es Fortí”, ha assegurat.

 

A l’acte també ha assistit la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll, qui ha destacat que “per a l’Institut Municipal d’Esports és un valor fonamental, per això és un plaer col·laborar amb els organitzadors en aquest trofeu” i ha animat tots els ciutadans a seguir d’a prop la prova.

 

Sebastià Muntaner, president de la Penya Ciclista d’Establiments, ha anunciat que “hi haurà un rècord de competidors, perquè ja s’han inscrit un gran nombre de participants, i encara hi ha termini fins al divendres. Tenim tancada la inscripció de moltes categories, i hem hagut de separar categories perquè no hi cabien”. Muntaner també ha agrait la col·laboració dels patrocinadors i col·laboradors que ajuden a la Penya Ciclista en l’organització d’aquesta competició.

 

El vicepresident de la Federació Balear de Ciclisme, Xavier Bonnin, ha destacat que aquest trofeu és “una prova que és referent a nivell nacional i internacional de ciclisme en pista”.i ha desitjat sort a tots els participants.

 

A l’acte també han estat presents el director general d’Esports del Govern Balear, Carles Gonyalons i la directora insular d’Esports, Margalida Portells.

Link d’àudio

Link de vídeo
Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.