Sports de ca Nostra

Crónica 3ª Div.: Constància 1 – 0 Binissalem, !!! Cop damunt la taula!!

DSCF2829Avui no podíem fallar i a pesar del mal temps i un vent que feia molt mal jugar l’equip ha sortit concentrat des d’el primer minut, ambdós equips molt ben posicionats al terreny de joc quasi no ha deixat lloc per als atacants en el dia d’avui, i tot feia preveure que sería un partit on qui s’avançàs primer al marcador, molt probablement, s’emportaria els tres punts del camp del sallista. I així ha estat, una errada de la defensa binissalemera ah estat molt ben aprofitada pel nostre menorqui que avui ha fet un gran partit jugant en la zona creativa de l’atac i no ha desaprofitat una de les poques ocasions que ha hagut en tot el partit.

Molt be el nostre mister avui posant tres jugadors al mig del camp i així no donant cap tipus d oportunitat a l’equip visitant. En línies generals, genial tot l’equip en un partit on no podíem fallar ja que el Mallorca B i la Penya sta Eulàlia havien fet els deures en els seus respectius partits i noltros no podíem ser manco.
Gran notícia la derrota del Formentera enfront el Collerense, que gràcies al seu resultat ens permeteix reduir distància amb el primer classificat a dia d’avui, el Mallorca B.

Degut a les baixes d avui, el jugador inquer Biel Burguera a hagut de ocupar la posició de lateral on ha cumplit amb nota alta i Jose bueno un altre vegada de central, després de molts de partit jugant per davant la defensa on com quasi sempre ha estat molt regular i sempre amb molt de criteri.

Poc a poc i fent molt bona feina seguim en llocs de play-off i ja tenim una renda considerable amb el quint classificat.

 

#AmuntConstància

#ForçaMitiks

#josocDEL

Los comentarios están cerrados.