Sports de ca Nostra

Les Barridiades arriben a Son Gotleu amb un taller de bicis‏

untitledLa plaça Orson Wells acull el proper dissabte una nova jornada plena d’actuvitats ludicoesportives

 

Palma, 4 de febrer de 2016.- La plaça Orson Wells de Son Gotleu acull dissabte 6 de febrer de 10.30 a 13.30 hores una nova edició de les Barridiades, que organitza l’Institut Municipal de l’Esport (IME). En aquesta ocasió, es durà a terme un taller pràctic de manteniment bàsic de bicicletes per conèixer les parts de la bici i les seves eines, la seva ergonomia i seguretat, com s’ha de rentar la cadena, s’han de revisar els frens, reparar punxades o ancorar-la de forma segura. El taller es farà d’11 a 12 hores i de 12 a 13 hores.

 

A més, el camió de reciclatge d’Emaya també hi serà present perquè els més petits puguin dur bombetes, fluorescents, roba, juguetes, petits electrodomèstics o material informàtic, entre d’altres objectes.

 

Les Barridiades ofereixen un ventall d’activitats destinades a nins i nines a partir dels 3 anys. Les activitats són gratuïtes. L’objectiu és fomentar la pràctica lúdica i esportiva i els hàbits saludables entre infants i joves a les barriades de Palma. Allò que es vol és combinar el bon esport amb la vida saludable, ja que fer esport és bo i sa, i fomentar valors com l’esportivitat, la tolerància, la integració, l’educació o la convivència. Es poden practicar una gran varietat d’esports com bàdminton, atletisme, futvòlei, hoquei, futbet, tennis o cotxes amb pedals. Per als més petits hi ha un circuit d’iniciació a la psicomotricitat, així com un circuït d’educació vial supervisat pels policies locals d’educació viaria. Com a novetat a aquesta edició s’han adaptat tres esports per a les persones amb discapacitat, aquests són: vòlei, goalball i bitlles.

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.