Sports de ca Nostra

Noticies C.V.S‏oller

c.v.sollerINFANTIL F. C : LES DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER OBTENEN PREMI AL SEU GRAN TREBALL

 

INFANTIL F. C : LES DEL CVS CONST. TUENT SÓLLER OBTENEN PREMI AL SEU GRAN TREBALL

Posted: 24 Jan 2016 11:22 PM PST

Sp. Valldemossa 2-3 CVS Const. Tuent Sóller (20-25/25-17/25-20/21-25/10-15)
Segona victòria del Construccions Tuent Sóller, 2-3 enfront del Valldemossa, un partit difícil que començarem guanyant el primer set còmodament tot i fer molts d’errors amb bon encert en servei. En el segon set l’equip de Valldemossa afinà molt en servei, llarg i molt tens que ens dificultà la recepció i sumat als errors propis féren que l’equip local guanyés el set.

El tercer començà molt igualat fins al punt 15 on l’equip local començà a jugar al primer toc i a fer-mos mal i els nirvis pogueren amb noltros augmentant els errors i donant ales al Valldemossa. El quart set tot i començar per darrera es va remuntar i estarem més encertats i tornaren les bones sensacions i el bon joc. En el tie-break va continuar el bon joc i caigué del costat de les solleriques.

Una molt bona victòria, sofrida, treballada i sobretot lluitada. Sense cap dubte l’il·lusió, esforç i bona feina estan donant resultat. La setmana vinent tenim dos partits difícils divendres visitem el camp del lider, el Mayurqa, on anirem a donar la cara i posar-li les coses difícils, i el dissabte disputem un partit ajornat dins el Cide. Un cap de setmana intens.
Pel Construccions Tuent Sóller jugaren Margalida Gonzalez, Cristina Bernat, Maria Pons, Maria Arbona, Lola Rullan, Sara Muñoz, Maria Viudes, Maria Marco, Carla Toth i Claudia Coll. Enhorabona nines a seguir lluitant!!…

INFANTIL F. A : CÒMODE VICTÒRIA DEL CVS CONST. M. GALINDO

Posted: 24 Jan 2016 11:04 PM PST

LA SALLE P.I. 0-3 CVS CONST. MARC GALINDO SÓLLER (11-25/13-25/17-25)
Aquest divendres passat les nostres nines de l’infantil A del CVS Const. M. Galindo Sóller varen sumar una nova victòria en la seva visita a Ciutat aconseguint una còmode victòria, degut al seriós joc fet per les nostres nines que en cap moment varen donar opcions a les jugadores locals d’entrar en el partit.

Des d’un primer moment ja es va voure la superiorat tècnica de les nostres nines damunt la pista, però en un partit de volei entren molts de condicionats que poden influir en el marcador final.  En tot cas les nostres nines estaven per feina i es mostraren molt serioses en el partit, fent mal amb el servei tot i cometre moltes errades. Però amb la duresa del servei debilitaven la recepció local, fent que les locals no poguessin construir el seu atac.

Per les seva banda les solleriques es mostraven contundents en atac, insistint en l’atac amb les centrals que va donar molt bons fruits.
En definitiva partit fàcil a on l’entrenador solleric va donar oportunitats a totes les seves jugadores i aquestes varen respondre amb nota. Ara les nostres nines tornaran jugar el pròxim divendres a Son Angelats a les 18 h davant el conjunt d’Alaró, esperant aconseguir una nova victòria.

JUVENIL F. B : EL CVS NÀUTICA SÓLLER TANCA LA PRIMERA VOLTA AMB DERROTA

Posted: 24 Jan 2016 10:54 PM PST

CVS Nàutica Sóller 0–3 CV Muro (16-25/16-25/11-25)
Pel CVS jugaren: Rosa, Lluisa, Clara, Clàudia, Laura F, Cris, Silvia S, Silvia M, Silvia P, Maria, Marta i la cadet Aina G.
Partit sense molta història el disputat per les nostres juvenils B davant un Muro, que va dominar el partit en tot moment. La manca d’intensitat i els errors no forçats van ser la tònica dominant de les jugadores solleriques, amb algun moment de bon joc que no va servir per inquietar a les jugadores del Muro.

Aquest partit marcava el final de la primera volta, la qual es tanca amb 7 victòries per tan sols 3 derrotes, i a l’espera de disputar el partit contra Sant Josep que està ajornat des del passat 13 de desembre i sense nova data de joc.
El proper dissabte les del Nàutica Sóller arranquen la segona volta contra el CV Pollença A dissabte 30 de gener a les 17:00 a Son Angelats.

Los comentarios están cerrados.