Sports de ca Nostra

Palma acollirà una prova de World Padel Tour a Son Moix el 2016‏

Signatura conveni pàdelL’Institut Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Palma i la Federació Balear de Pàdel (FPIB) han signat un conveni de cessió del Palau Municipal d’Esports de Son Moix per a la celebració a la nostra ciutat del Palma de Mallorca Open, prova del World Padel Tour, dins del calendari 2016. Es tracta de la competició de pàdel més important que hi ha actualment al món.

 

La presidenta de l’IME, Susanna Moll, ha destacat que “consideram que és un esdeveniment molt important amb una acollida de públic molt positiva, i com a Ajuntament, hem volgut posar totes les facilitats possibles perquè sigui novament una realitat a la nostra ciutat”.

 

En aquest sentit, l’Institut Municipal d’Esports cedeix a la Federació Balear de Pàdel l’equipament esportiu de Son Moix, amb la iluminació, la climatització, i el muntatge i desmuntatge complet de la pista de pàdel. El total d’aquesta aportació municipal està quantificat en un valor 37.000 euros, que en virtut d’aquest conveni els organitzadors d’aquesta prova del World Padel Tour no hauran d’abonar.

 

A diferència de l’any passat, enguany aquest Open es jugará tant en categoria masculina com femenina.

 

Peu de foto. La presidenta de l’IME Susanna Moll i el president de la Federació Balear de Pàdel, Francisco Sanz, signen el document.

 

 

 

Gabinet de Comunicació
Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.