Sports de ca Nostra

Jornada Esport Inclussiu Diada Ciclista‏ ;L’IME organitza la I Jornada d’Esport Inclusiu, moderada per Xavi Torres

image006Tindrà lloc el dilluns 18, dins dels actes de la Diada Ciclista, amb especial atenció a les handbikes

 

Entre els ponents, l’esportista paralímpica Karen Darke, el campió d’Espanya Joan Reinoso i el creador de les Rutas del Silencio, José Luis García, a mes de Xisco Fuster i Rafael Winckelmann

 

Palma, 16 de gener de 2015.- L’Institut Municipal d’Esports, (IME), i La Caixa han organitzat la I Jornada d’Esport Inclusiu, que tindrà lloc el pròxim dilluns 18 de gener a les 10:30h al CaixaFòrum. Estarà oberta a tot tipus de públic i no cal inscripció prèvia.

 

Aquesta Jornada, que s’emmarca dins els actes organitzats amb motiu de la Diada Ciclista, té com a objectiu “visibilitzar la pràctica esportiva de persones amb mobilitat reduïda o algun tipus de discapacitat i posar en valor l’esport per a tothom, i especialment per a persones amb discapacitat” tal com ha explicat la tinent de batlia d’Educació i Esports, Susanna Moll.

 

Per altra banda, Xicu Costa, director territorial de CaixaBank a Balears, ha declarat “incloure la I Jornada d’Esport Inclusiu dins dels actes de la Diada Ciclista de Sant Sebastià és un encert per impulsar el reconeixement de la pràctica esportiva de persones amb discapacitat”.

 

Xavi Torres, nedador paralímpic en diferents categories, (guanyador de 16 medalles en Jocs Paralímpics: 5 d’or, 5 de plata y 6 de bronze, a més de diversos records mundials), i actualment practicant de Handbike, serà l’encarregat de presentar i moderar aquesta trobada. La Jornada comptarà amb la presència de destacats ponents nacionals i internacionals. Tots ells compartiran amb el públic les seves experiències esportives i personal a traves de l’esport, superant cadascuna de les limitacions que s’han trobat al llarg de les seves trajectòries.

 

 

  • Karen Darke. Esportista paralímpica, membre de l’equip britànic. Medalla de plata a Londres 2012.
  • Joan Reinoso. Campió d’Espanya de Tricicle.
  • José Luis Garcia. Creador de las Rutas del Silencio per tot el món.
  • Xisco Fuster. Handbiker amateur de gran nivell esportiu.
  • Rafael Winckelmann. Fundador i director general de Handisport.

 

Durant la Jornada, també tindrà lloc la presentació de la Mallorca Handbike Tour, esdeveniment de carácter internacional que es celebra a la nostra illa i a Palma, mitjançant un interessant vídeo amb imatges espectaculars.

 

Com a novetat, en aquesta edició de la Diada Ciclista, que tindrà lloc el 20 de gener, es reconeixerà especialment la participació de persones amb alguna discapacitat, les quals tindran preferència a la zona de sortida.

 

Entre el públic, ja han confirmat la seva assistència, un nombrós grup d’alumnes del cicles formatius del grau superior d’Activitats Esportives, que cursen el mòdul d’Esport i Discapacitat.

 

 

 

 

 

Més info i imatges.

 

 

José Luis García “Rutas del silencio” de José Luis García (Palma, 1967) www.rutasdelsilencio.org www.facebook.com/RutasDelSilencio

 

 

Joan Reinoso: Campió d’Espanya de triciclo. Va patir un llamp fent activitats subaquàtiques i ara fa bicicleta adaptada. https://www.facebook.com/Joan-Reinoso-Figuerola-209597739159873/ https://www.youtube.com/watch?v=zqy73HxcLsU
Karen Darke: Medalla de plata a Londres 2012 i aventurera. Ha anat pels llocs mes especials del mon. http://www.karendarke.com/

Los comentarios están cerrados.