L’Ajuntament de Palma ret homenatge a Melani Homar, campiona del món de petanca

30 noviembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

MELANI HOMAR 007 MELANI HOMAR 011José Hila: “Melani, ets el millor estímul per a tots els jugadors i jugadores més joves que vénen darrere, que te veuen com a un referent” 

 

Palma, 30 de novembre de 2015.- El Saló de Sessions de l’Ajuntament de Palma ha acollit avui l’homenatge a la campiona del món de petanca palmesana, Melani Homar.

L’acte ha comptat amb la presència de membres del Consistori, la presidenta de la Federació Balear de Petanca, Aina Sastre i la família de Melani Homar, a més de molts companys del Club de Petanca Can Pastilla, que han volgut acompanyar-la en aquest reconeixement de la ciutat “a una campeona de la qual ens sentim molt orgullosos”, ha afirmat el batle de Palma, José Hila.

El batle ha felicitat aquesta jove palmesana que amb només 22 anys s’ha proclamat campiona del món, i li ha desitjat “que continuis amb la teva brillant trajectòria esportiva, superant sempre reptes i obstacles, aconseguint els majors èxits, sempre amb l’orgull de representar Palma”.

La seva figura és tot un exemple i “el millor estímul per a tots els jugadors i jugadores més joves que vénen darrere, que te veuen com a un referent” ha assegurat el batle.

Hila ha destacat la importància que té la petanca, “un esport molt arrelat, amb una gran tradició a Palma. I gràcies a campions com Melani, té també un futur molt prometedor per davant”.

Premsa Ajuntament de Palma

 

 

Comentarios cerrados