Sports de ca Nostra

LA FUNDACIÓ DEL FUTBOL DÓNA PORTERIES ALS NINS DE NATZARET

CapturaSe varen entregar dues porteries de Futbol Sala. A la foto, els membres de la Fundació amb els representants de la institució benèfica que acull al·lots de famílies necessitades.La Fundació del Futbol, representada pel seu president, Miquel Bestard, i els vocals Pere Cladera i Joan Solano va entregar les porteries com a primera aportació a la tasca altruïsta de Natzaret.
Per part de la Fundació Natzaret hi havia el seu director, Guillem Cladera i Domingo Mateu, vicepresident, que varen agraïr el gest.
Bestard va manifestar el seu desig de continuar la col·laboració, perquè institucions com la de Natzaret, amb 80 anys d’història a Mallorca,  són un exemple per a tots els que volen ajudar als menors necessitats.

FFIB

Los comentarios están cerrados.