Sports de ca Nostra

Son Sardina Femeni – Pallejà CF de la Segona Divisió

son sardinaVictòria contundent de l’AD Son Sardina davant un Pallejà que ha anat de més a menys demostrant que molt haurà de canviar si vol mantenir-se a la Segona Divisió espanyola. 

L’equip mallorquí però no ha sortit amb el ritme ni amb la intensitat necessària, fet que han aprofitat les catalanes per avançar-se al minut 15 en un robatori de pilota d’un servei de banda local. La reacció ha hagut de venir des de la banqueta quan l’entrenadora Marga Mas ha realitzat un canvi tàctic per canviar la dinàmica del que s’havia vist fins el moment.

Ja al minut 22 el Son Sardina ha empatat el partit gràcies a un penal transformat per Nany Haces i 8 minuts després, José Alaminos, ha rematat a gol una bona jugada col.lectiva.

Amb aquest resultat s’ha arribat al descans que ha servit per reactivar les mallorquines que han sortit amb una actitud molt intensa ampliant el marcador amb dos gols en els primers 10 minuts de la represa, primer gràcies a Marina Martín que ha rematat de manera contundent amb el cap una centrada lateral, i de nou José Alaminos, després  de finalitzar una altra excel.lent jugada col.lectiva de les davanteres de l’equip mallorquí amb assistència final de Jessi Casas.

Tot i un intent de remuntada del Pallejà, que ha escurçat diferències al minut 64, l’AD Son Sardina ha imposat la seva millor condició física per borrar les catalanes del terreny de joc i aconseguir dos gols més, als minuts 76 i 87, obra de Tània Sánchez i Nany Haces, i aconseguir la major golejada de les mallorquines en la seva curta història a la Segona Divisió espanyola.

 

AD Son Sardina

 

 

Los comentarios están cerrados.