Sports de ca Nostra

Son Sardina Femeni – Pallejà CF ; Diumenge 18 a les 11:45 hores

son sardinaEl proper Diumenge 18 a les 11:45 hores, l’AD Son Sardina rep la visita del Pallejà CF, un equip recent ascendit de la Preferent catalana, que es marca com a objectiu la permanència en aquest debut a la categoria de plata del futbol femení nacional. L’equip de l’àrea metropolitana de Barcelona és un grup compacte, amb una plantilla que manté el bloc de jugadores i el cos tècnic de les darreres temporades i que es caracteritza per la lluita i la constància en cada partit.

Després de 5 jornades acumula 4 punts amb 1 victòria, 1 empat i 3 derrotes.

Per la seva part, l’AD Son Sardina ha d’intentar treure els 3 punts i marxar a la jornda de descans de la setmana que ve a la part alta de la taula per tal d’agafar forces i moral pels següents partits on jugarà, de manera consecutiva, contra els 3 primers classificats.

Les rotacions en l’once inicial en l’equip de Marga Mas i que tant bon resultat estan donant en aquest inici de lliga també es presumeixen en aquesta jornada per intentar que tota la plantilla agafi el ritme de competició i mantenir la intensitat de cada partit com s’ha vist fins ara.

La previsió del temps per a s’hora del partit és de cel ennigulat amb algnua probabilitat de pluja.

 

AD Son Sardina

Los comentarios están cerrados.