Sports de ca Nostra

La Conselleria de Participació, Transparència i Cultura destinarà 600.000 € als equips que competeixin en categories nacionals

12068853_10153049064866059_6771788866209369290_oEl Consell de Govern ha aprovat l’acord pel qual es convoquen per a l’any 2016 els ajuts als clubs esportius que tenguin equips individuals i col·lectius que participin en competicions de categoria nacional i que promocionin les Illes Balears.

Aquests ajuts es divideixen en dues línies. La primera és la que preveu les ajudes als equips d’esport individual, dotada amb un màxim de 50.000 euros i de la qual es podran beneficiar els clubs de bàdminton, bitlles, escacs, gimnàstica, natació, petanca, tennis de taula i tir amb arc. La segona línia és la destinada als equips d’esports col·lectius, dotada amb un màxim de 550.000 euros i a la qual es podran acollir els clubs de bàsquet, futbol, futbol americà, futbol sala, handbol, hoquei línia, rugbi, voleibol i waterpolo.

L’objecte d’aquestes ajudes és subvencionar les despeses derivades de la participació dels clubs en les competicions esportives que compleixin els requisits següents:

  • Han de figurar en els calendaris de competicions oficials de les federacions nacionals corresponents.
  • Han d’implicar enfrontaments amb equips d’altres comunitats autònomes diferents de les Illes Balears.
  • Han de ser competicions a les quals es participi per haver aconseguit un accés mitjançant proves classificatòries.

Les ajudes cobriran els esdeveniments que s’han celebrat entre l’1 d’agost de 2015 i el 31 de juliol de 2016.

Los comentarios están cerrados.