Sports de ca Nostra

Segunda-B; At.Baleares-Olot (1-1) Reacción Insuficiente

Foto Guiem Sanchez

Foto Guiem Sanchez

Observacions: gairebé 1000 persones assisteixen al partit a Son Malferit corresponent a la vuitena jornada de Lliga de Segona Divisió B

Crònica

Es continua sumant. Un punt més en un partit en què Atlètic Balears i UE Olot s’apuntaven una meitat per a cada un i així ho reflectiria el lluminós. Al primer temps, els catalans, sense massa oportunitats, s’avançaven amb un gol de Perea i en el segon tram, quan els balearicos mostraven la seva millor versió, Rubén Jurado posava l’empat al marcador de Son Malferit.

Només tres minuts des de l’inici i l’Olot ja feia mèrits per apoderar-se del partit amb una forta volea de Diego Sana que podia sorprendre a Pliquett però l’alemany aconseguia treure-la. Així, l’Atlètic Balears, acusava en part l’esforç d’haver estat jugant durant sis setmanes doble partit -Lliga i Copa RFEF- i; es trobava molt incòmode amb un rival molt ben col·locat en defensa que poc joc els deixava fer.

Tot i que la possessió si es decantava del costat local, els blaugranes serien qui crearien més perill i als vint minuts arribaria el gol de Perea des de fora de l’àrea (0-1). Encaixat el gerro d’aigua freda, als de Siviero encara els costaria molt trobar els seus espais i joc; sent Casares el jugador més perillós per bandes. En un servei de falta de Jaime, Rubén Juradp, de cap tenia l’ocasió perfecta per posar l’empat però el porter Wilfred, en una gran actuació, la treia in extremis.

Reacció

Després de la represa l’Atlètic Balears de Siviero semblava un altre. Carles Marc, amb una targeta, deixava el seu lloc per Thilo i poc a poc s’aniria veient l’equip i el joc que es venia desenvolupant en altres partits. Es feia una passa endavant, anirien sumant-se ocasions i a més el domini era purament local. La grada començava a veure la reacció i en el minut 62 arribaria la recompensa.

Jaime Hernández executaria un servei de córner en curt per Juanjo i el lateral, molt intel·ligent, buscava a Jurado per a què el sevillà rematés de cap del que seria el 1-1. L’última mitja hora només tendria un equip sobre la gespa; l’Atlètic Balears. Just després del gol, Casares en tenia una de claríssima que el porter trauria amb els punys; seguit d’una rematada de Chando a passada de Rubén Jurado a la que per centímetres no arribava l’ariet palmesà.

L’únic ensurt de l’Olot arribaria en un desajust defensiu blanquiblau que resolia Wiemann traient de forma magistral una pilota de Gato en un un contra un i pràcticament a la retxa de gol. Aquí s’evitava l’1-2.

El Balears podia i volia endur-se’n el partit. Rubén Jurado, al 79 tenia una altra oportunitat més per fer-ho al estampar un fortíssim xut a la base del pal esquerre de Wilfred. El porter català, encara tendria més feina en els darrers minuts amb un últim intent de Rodri que tampoc es materialitzaria (1-1).

Fitxa tècnica

1 Atlètic Balears: Pliquett, Juanjo, Wiemann, Prieto, Biel Guasp (m.83 Esteban), Casares (m. 79 Rodri), Carles Marc (m. 56 Thilo), Fullana, Jaime Hernández, Jurado, Chando

1 UE Olot: Wilfred, José, Vallho, Blazquez, Rojas, Djack (m. 56 Abel), Sana, Héctor, Diego (m. 61 Gato), Perea (m. 75 Marcel), Uri

Gols: 0-1 m. 21 Perea; 1-1 m. 62 Rubén Jurat

Àrbitre: Sr.Raúl Martín González

Targetes: el col·legiat de Las Palmas amonestava Juanjo, Carles Marc, Guasp i Fullana per part de l’Atlètic Balears i; a Jose, Djaka i Diego per part del UE Olot

Premsa At.Baleares

Los comentarios están cerrados.