Sports de ca Nostra

RESUM CAP DE SETMANA‏ CC.EE.SANT LLUIS

IMG_3096-300x169Va tornar a rodar la pilota en els camps de futbol de Menorca i especialment en els que havia presència lluissera amb els diferents encontres disputats pels nostres equips de pedrera. Amb un saldo de dues victòries i quatre derrotes, el cap de setmana a deixat dues notícies positives, les primeres victòries de l’infantil B i el Aleví A, a més de l’estrena a Copa dels Benjamins C que van caure derrotats per 10-2 en la seva estrena oficial a Son Marçal davant el Penya Orient B.

La trobada del Benjamin C de Victor Ferrando deixar un sabor agredolç als lluissers ja que sempre recorderan la seva estrena a “camp gran” encara que fos amb una contundent derrota. Els nois, han de passar pàgina, i aprofitar aquesta setmana per seguir millorant i adaptar-se a la nova categoria, que com cada any es comencés a notar la millora a partir de l ‘aturada per Nadal. Benjamin

El Aleví C d’Albert Pons va caure derrotat en la matinal de dissabte a l’Annex de Ses Canaletes en un partit on els errors posicionals de primer temps els van passar massa factura als nois del C. A poc a poc van anar millorant encara que sense aconseguir perforar la meta groga. El bon segon temps, ha de ser punt de partida per seguir treballant amb vistes posades en el proper partit.

Qui si va tenir el gust de victòria en els seus llavis va ser el Alevi A de Cecilio Morente que va aconseguir diumenge la seva primera victòria a la Copa, a la segona jornada, després de vèncer per un contundent 1-5 en un partit en què van dominar de principi a fi, sent justos vencedors. La inestimable ajuda d’Alvar, Marcos i Rafa procedents del B, va donar un passet més per a aquest equip que necessitava aquesta primera alegria per seguir treballant creient en ells mateixos.

En categoria infantil, una de freda i una de calenta, per als nostres dos equips en competició. L’equip A de Beni Fuxà va caure derrotat (5-0) en la seva visita a Sant Bartomeu en un partit on els lluissers van donar la seva millor versió en el segon temps encara que no els va ser suficient, donada la diferència en el marcador obtinguda per l’equip local en el primer temps que ja reflectia el resultat final. En una mostra d’orgull per part del CCE, el segon temps va ser un punt de partida per a aquest equip de cara a la propera jornada on rebran a Ses Canaletes a l’At. Villarcarlos.

AlevinQui si va aconseguir treure el seu partit endavant, i de quina manera, va ser l’Infantil B en la seva trobada de la segona jornada de Copa al grup 2ª Regional. El CE Mercadal, equip voluntariós i rival dels locals aquest dissabte, no va poder fer molt per aturar als locals que van acabar portant-se una victòria merescuda (13-0) i en el qual els jugadors visitants van acusar el jugar els últims minuts amb un home menys per lesió d’un dels seus companys, cosa que debilità als franjivermells en els últims minuts.

Per últim, el cadet de Micky Gomila va caure per un resultat molt ajustat (3-1) davant el Dosa CF al Municipal de Sant Antoni. En una trobada on la incertesa va estar fins que els locals van aconseguir el 2-0 que els donava més tranquil·litat perquè els lluissers estaven fent suficients mèrits per aconseguir l’empat. En el tram final, un gol de Pepe Jordà després d’un servei de córner s’apropava en el marcador al CCE i mes va poder fer-ho si el mateix Pepe Jorda hagués encertat des dels onze metres el penal a favor dels lluissers.

Los comentarios están cerrados.