Sports de ca Nostra

Hospitalet – At. Baleares (3-1) Primera derrota a domicili

 

KQ8U0407 L’Atlètic Balears encaixa una dura derrota a Hospitalet en un partit en què el quadre blanc i blau mereixia molt més. Els locals s’avançaven al minut 4 de partit, es responia amb una bona diana de Jaime però ja en el segon tram un penal i una jugada a la contra feien que el Atlètic Balears se’n vagi de buit sent molt superior al seu rival (3 -1).

Pràcticament sense temps per assentar-se al terreny de joc del Municipal de l’Hospitalet, l’equip local colpejaria primer. A la primera jugada a la contra, Guzmán rebia una bona passada de Raúl Torres i l’ariet superava Pliquett amb un xut ras que l’alemany no aconseguiria interceptar (1-0).

Assumit el cop inicial, l’ATB de Siviero aniria de menys a més fent un futbol molt pràctic i efectiu que posava en dificultats el Hospitalet especialment per bandes. Javi Casares, un dels més destacats en tot el partit tendria la seva primera opció als vint minuts. L’Atlètic, estant molt ben posicionat aconseguia trenar jugades de perill amb qualitat, fet que pressentia que el gol de l’empat arribaria.

Sobre la mitja hora Chando posava una passada perfecta pera què Jaime Hernández rematés amb un bon xut creuat que s’estampava a la base del pal esquerre d’Aulestia. En el rebuig, Javi Casares també ho provava i l’enviava de nou al pal. Igualment, el col·legiat anul·lava l’acció per fora de joc. En la següent acció Juanjo Nieto la posava mil·limètrica perquè Jaime Hernández, de cap posés les taules (1-1).

A la represa els cinc primers minuts si serien del domini local però després d’aquests, els mallorquins tornarien a imposar-se en joc i ocasions. L’Hospitalet, sense abaixar els braços augmentaria la seva renda en el minut 66 quan Juanjo, arribant tard a una pilota, derrocava a un jugador i el col·legiat assenyalava penal. Raúl Torres materialitzava des dels onze metres. Finalment, en una jugada a la contra molt aïllada, Puerto iniciava joc i se la posava en safata perquè Ruibal pugés el tercer al marcador (3-1)

3 CE L’Hospitalet: Aulestia, Dani Fernández, Bigas, D. Medina, Savall, Miki, Ivan Guzman (m. 87 Pérez), Raul Torres, Collado (m. 60 Aitor Rubial), Puerto, Eric Via (m. 78 Carreras)

1 CD Atlètic Balears:  Pliquett, Michael Wiemann, Carles Marc (m. 69 Thilo), David Prieto,  Biel Guasp, Juanjo, Casares, Jurado, Chando, Fullana (m. 81 Rodri), Jaime (m. 86 Malik)

Àrbitre: Sr. González González (Comitè resident a Tenerife)

Targetes: l’àrbitre amonesta Dani Fernández, Collado, Eric Via, Ruibal per part del CE L’Hospitalet i; a Carles Marc, Fullana, Juanjo, Thilo per part del CD Atlètic Balears

Observacions: es disputa al Muncipal de l’Hospitalet la setena jornada de Lliga de Segona Divisió B (grup III)

KQ8U0412 KQ8U0147 KQ8U0429

 

Primera derrota de l’Atlètic Balears a domicili

 

Dpt. Comunicació ATB

Los comentarios están cerrados.