Sports de ca Nostra

Son Sardina Femeni – RCD Espanyol “B”

sonsardina fotoEl proper Diumenge 4 a les 11:45 hores, l’AD Son Sardina rep la visita del RCD Espanyol “B” en el quart partit de lliga de la Segona División Nacional.

El partit es preveu molt disputat entre dos equips que tenen com a objectiu estar a la part alta de la classificació, si bé les “periques” es troben a mitja taula fruit de les dificultats que tenen els equips filials els primers mesos de competició per compactar un equip amb moltes cares noves i que acostumen a fer unes grans segones voltes per la qualitat de les seves jugadores.

Per la seva part, el Son Sardina voldrà donar la primera alegria a la seva afició ja que acumula 2 victòries a domicili per una derrota en l’únic partit disputat a casa. D’aconseguir guanyar, l’equip balear es refermaria a la part alta d’una lliga que es preveu que sigui una de les més disputades dels darrers anys.

La previsió del temps per a s’hora del partit és de cel molt ennigulat amb escassa probabilitat de pluja.

 

AD Son Sardina

Los comentarios están cerrados.