Sports de ca Nostra

La II Cursa Popular de la Guàrdia Civil Ciutat de Palma recorrerà el proper diumenge 4 d’octubre els carrers de Palma‏

Presentación6Susanna Moll: “Cort dóna el seu suport a aquesta prova perquè treballem a favor de l’esport a tots els nivells. Creiem que és un gran element d’unió, d’integració, de superació personal i un excel·lent transmissor de valors”

 

Aquesta prova de 10 km és un dels actes que organitza la Zona de la Guàrdia Civil de Balears amb motiu de la celebració de la seva patrona

 

Palma, 30 de setembre de 2015.- La tinenta de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll i el comandant de la Guàrdia Civil José Antonio Godoy han presentat avui la segona edició de la Cursa Popular de la Guàrdia Civil Ciutat de Palma, que tindrà lloc el proper diumenge 4 d’octubre, dins el marc dels actes que organitza la Zona de la Guàrdia Civil de Balears amb motiu de la celebració de la seva patrona.

 

La primera edició d’aquesta cita, l’any passat va registrar una gran participació, amb més de 1.000 corredors inscrits. Susanna Moll ha animat els aficionats a participar-hi, i ha assegurat que “des de l’Ajuntament treballam a favor de l’esport a tots els nivells. Creiem que és un gran element d’unió, d’integració, de superació personal i un excel·lent transmissor de valors. Per això volem donar tot el nostre suport amb aquesta iniciativa”.

 

La tinent de batle d’Esports ha destacat que “Palma és una ciutat que corre, que estima l’esport i que compta amb unes meravelloses condicions per gaudir-ne a l’aire lliure” i ha recordat que la prova té a més un vessant solidari, “amb l’operació Kilo a favor del Banc d’Aliments, on tots els participants poden aportar el seu granet d’arena”.

 

El programa previst per a aquesta edició és el següent:

 

10:00 h. Cursa promoció nens / es 0- 3 anys. (100 m aprox)

10:10 h. Cursa promoció nens / es 4-7 anys. (200 m aprox).

10:25 h. Cursa promoció nens / es 8-11 anys (500 m aprox)

10:40 h. Cursa promoció nens / es 12-15 anys (800 m aprox)

11:00 h. Cursa popular absoluta masculina i femenina (de 16 anys en endavant – 10 km)

 

El recorregut de la prova absoluta sortirà del carrer Manuel Azaña, 10 de Palma, i transcorrerà per la Costa del Gas, el Camí de s’Escollera, el Moll de Pescadors, i tornada cap a Manuel Azaña, on estarà situada la meta.

 

Les proves de promoció infantil faran el seu recorregut a la mateixa C / Manuel Azaña.

 

Los comentarios están cerrados.