Sports de ca Nostra

C.E. Constància – Penya Ciutadella Esportiva (5–2)

ciutadellaFàcil victòria del nostre equip enfront un equip que no va oferir massa resistència. Malgrat l’equip inquer presentava diverses cares noves en l’onze inicial el partit no va suposar cap ensurt. Dia de rotacions en el conjunt local.

Molt poca assistència al Camp del Sallista per veure aquest partit enfront al Ciutadella que va començar amb el domini del nostre equip ja des de ben prest. Ben posicionats com sempre a casa ben aviat va venir el primer gol, obra de Jose Bueno que va culminar amb una bona rematada de cap un córner. Era el minut 10 i poc després marcaria Chus Seco aprofitant una molt bona passada de Plata que posava el 2-0 al marcador.

Bon partit avui de Paco Plata al mig del camp que milloraria encara més amb el seu gol al min. 45 després d’una bona combinació al centre del camp.

3-0 al descans sense fer gaire desplegament de futbol i aprofitant les ocasions que disposam.

Comença la segona part i el nostre equip que surt una mica adormit i es mostra molt imprecís a l’hora de mantenir la pilota.

En una jugada una mica inexplicable s’assenyala falta al mig del camp, la Penya que treu la pilota ràpid i dispara directament a porteria i Sergio Sanz que no està atent i la pilota que es cola després de tocar al travesser des de més de 25 metres.

A partir d’aqui el joc s’ha basat bàsicament amb les pilotades, i si teniem sort i erem capaços de baixar-la i guanyar-la arribavem a l’àrea amb cert perill.

Poc més a comentar en aquesta segona part que ha viscut un final d’infart amb 3 gols més en pocs minuts marcant Plata aprofitant un refus de la defensa, la Penya que aconsegueix el 4-2 en una jugada per banda dreta i posterior centrada en profunditat, i el 5-2 final de Pese anotat de penal.

Partit molt estrany el disputat a Inca que malgrat el resultat de 5-2 no ha significat que s’hagi desplegat un bon joc o s’hagi intentat almanco.

C.E. Constància: Sergio Sanz, Juan C Murillo, Oscar Navarro (Nofre Riera min. 48), Bernat Rossello, Francisco Gari, Jose Bueno, Gabriel Burguera (Tomeu Ramirez min.65), Francisco Plata, Juan J Seco, Gabriel Gili y Antoni Jou (Pese min. 76).

Penya Ciutadella Esportiva: David Camps, Joan Bautista, Jaime Marti, Daniel Llopis, Jose Miguel, Xavier Marques, Aitor Dominguez, Eric Mercadal (Cristobal Bosch min. 47), Carlos Febrer, Pablo Rioja (Eduard Steven min. 46) y Miguel Angel (Micaele Felipe min. 76).

Gols: 1-0: Jose Bueno (min. 10), 2-0: Chus Seco (min. 15), 3-0: Xisco Garí (min. 44), 3-1: Jose Miguel (min. 55), 4-1: Paco Plata (min. 89), 4-2: Carlos Febrer (min. 90),  5-2: Pese (min. 91)

Com a darrer comentari, destacar el gest al final del partit on els jugadors han començat a marxar sense despedir-se de l’afició que malgrat erem pocs, almanco saludar als presents no està mai de més. Gràcies a Bernat Rosselló que exercint de capità va fer tornar-los i s’acabaren despedint com és degut de l’afició inquera present.

En quan al proper partit, ens enfrontam a l’Esporles el dissabte a les 17:30h al Sallista, que després de les quatre victòries en els quatre primers enfrontaments de lliga ha encadenat dues derrotes enfront Mallorca B i Binissalem que els situen en 4t lloc amb 12 punts mentre que nosaltres esteim just davall en 5è lloc i 10 punts en 6 partits (2 victòries i 4 empats).

El nou líder es el Binissalem amb 14 punts seguit del Mallorca “B”, Formentera i Esporles amb 12 punts.

#AmuntConstància

#ForçaMitiks

Fuente MITIKS

Los comentarios están cerrados.