Sports de ca Nostra

Segunda División Femenina; C.E. Europa – A.D. Son Sardina‏ (0-1)

son sardinaTercera jornada del Campeonato de Segunda División de Fútbol Femenino, disputado esta tarde en el campo Nou Sardenya, de Barcelona y que ha finalizado con la victoria del Son Sardina por cero goles a uno.

Victòria molt treballada del A.D. Son Sardina al camp del C.E. Europa per 0-1 en un partit marcat per les bones defenses i la forta intensitat al mig camp durant tot el partit.

Després d’una primera meitat sense cap ocasió de gol clara, l’Europa ha estirat les lînies per cercar la primera victòria de la temporada però s’ha trobat amb un joc de contraatac per part de les mallorquines que, després d’un parell d’avisos, ha aconseguit avançar-se mitjançant Yolanda Bonnin al minut 58 en una excel.lent jugada col.lectiva.

Seguidament l’Europa ha llençat l’equip a l’atac ofegant el Son Sardina al seu camp sense poder trencar la defensa i la porteria avui defensada per Teresa Mayol que ha realitzat una aturada impossible els darrers minuts del partit.

Amb aquest resultat el Son Sardina es col.loca a la part alta de la classificació a l’espera de rebre la setmana vinent el R.C.D. Espanyol «B».

Alineacions

C.E. EUROPA.- Mónica Aguilar; Ana Fuertes; Abril Faba (Julia Jarque min. 65); Pilar Porta; Laia Castillo (Judith Calonge); Vanessa Obis; Eybis Medina (Anna Sitja min. 65); Marta Pou; Laia Rodriguez; Sonia Zarza; Clara de Clemente.

A.D. SON SARDINA.- Tere Mayol; Claudia Nicanor; Nani Haces; Sonia Baidez; Esme Mendoza; Marina Martín; Raquel Carpio; Yoly Bonnín (Cati Manresa min. 72); Tania Sánchez (Fanny Sánchez min. 88); Jose Alaminos; Jessy Casas (Laura González min. 64).

Arbitre.- David Congost Larrosa auxiliat en les bandes per Javier López Rodríguez i Ciprian Solumete.

 

Targetes. No s’ha mostrat cap targeta a cap dels dos equips.

 

Gols.- 0-1 Yoly Bonnín (min. 58).

 

Pep Haces
A.D. Son Sardina para Sportsdecanostra
02 03

Los comentarios están cerrados.