Sports de ca Nostra

ATL. BALEARS-PEÑA DEPORTIVA, FINAL AUTONÒMICA DE LA COPA FEDERACIÓ

CopaFederacion-1-300x201

La Final Autonòmica de la Copa Federació, que dóna l’oportunitat de jugar la competició a nivell nacional al guanyador se disputarà a doble partit, el 30 de setembre (Eivissa) i el 7 d’octubre. e Son Malferit

 

 

La Peña Deportiva Ibiza va eliminar al Mercadal (2-0 i 0-2) i l’Atl Balears al Llosetense (per penals, després de 2-0  i 2-0) i ara jugaran la final a doble partit.

L’eliminatòria entre l’Atl Balears i el Llosetense no podia ser més igualada. Dins Lloseta, el 2-0 pareixia que havia dictat sentència, però el partit de tornada a Palma va acabar amb el mateix resultat 2-0 a favor dels locals. A la tanda de penals, l’Atl Balears se va imposar per un ajustat 5-4.

En canvi, el Peña Deportiva va superar al Mercadal en els dos partits: 2-0 a Eivissa i 0-2 a Mercadal.

 

 

Los comentarios están cerrados.