Sports de ca Nostra

Penya Mallorquinista Miquel Contesti

CapturaDILLUNS, 5 D’OCTUBRE a les 19:30 h al Claustre de Sant Bonaventura, tindrà lloc l’acte de la Penya Mallorquinista Miquel Contesti. Farem la semana Mallorquinista i amb motiu de les festes, tindrà lloc la Recepció dels trofeus més importants aconseguits per el Rcd Mallorca al llarg dels 100 anys d’història del club. Vendràn representants del club, el vicepresident Monti Galmés i ex-jugadors del RCD Mallorca, així com la Federació Penyes Mallorquinistes.

 

A les 20h al mateix Claustre de Sant Bonaventura, tindrà lloc el Col.loqui «EXPERIÈNCIES DE LA MEVA ÈPOCA AL CLUB» amb els ex-jugadors del Rcd Mallorca Seguidament hi haurà un petit refrigeri per els assistents a l’acte.

 

Informar-vos que LES COPES (Copa del Rei i Supercopa d’Espanya) estaràn exposades a la planta baixa del Claustre de Sant Bonaventura del 6 al 9 d’Octubre perque pogueu anar a fer-vos fotos i vorer-les d’aprop. Horari de visita de 10:00 a 14:00 i el divendres també de 17:00 a 21:00h.

Los comentarios están cerrados.