Sports de ca Nostra

El Ciutat de Palma de voleibol recupera el Torneig Masculí‏

VoleiJosé Hila: “és un honor comptar amb el trofeu Ciutat de Palma de voleibol. L’Ajuntament donarà el seu suport i el  mantindrà en el temps”.La categoria masculina es disputarà dissabte a les 19 hores a Son Moix entre el CV Can Ventura i l’Ushuaïa d’Eivissa i la femenina el pròxim 27 de setembre, entre  el CV Ciutat JS Hotels CIDE i l’Avarca de Menorca.

El batle de Palma, José Hila, i la regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, juntament amb la gerent de la Federació de Voleibol de les Illes Balears, Dolors Besné, i els presidents del CV Can Ventura i del CV Ciutat Cide, Damià Seguí i Toni Ventura, han presentat avui el torneig Ciutat de Palma de voleibol.

La categoria masculina, que es recupera per a aquesta edició, es disputarà aquest dissabte, 19 de setembre, a les 19 hores al Palau Municipal d’Esports de Son Moix entre els equips del CV Can Ventura i l’Ushuaïa d’Eivissa.

La categoria femenina, la disputaran el CV Ciutat JS Hotels CIDE i l’Avarca de Menorca, el pròxim 27 de setembre a les 11.30 hores, al Poliesportiu Municipal Germans Escalas.

Susanna Moll ha destacat el paper de Damià Seguí, “que va ser una persona molt lluitadora per posar el volei de la ciutat al millor nivell, com és el que es va poder gaudir amb l’equip del Son Amar”.

El batle, José Hila, ha afirmat que és “un honor comptar amb el trofeu Ciutat de Palma de voleibol” i ha destacat que “s’ha recuperat el torneig masculí després d’anys sense disputar-se i que l’Ajuntament donarà el seu suport a la seva celebració i es mantindrà en el temps. El més important és que els joves practiquin l’esport i tenir equips d’elit a la ciutat.
Premsa Ajuntament de Palma

Los comentarios están cerrados.