Athletic Club de Montuïri 3 – C.D. Alqueria 1

17 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria:

atº-Montuiri-300x202A les 17:30h començava el partit on les expectatives eren que els tres punts quedassin a Montuïri.
La primera part no podria començar millor, al 7 min. de joc Mateu, rebia la pilota dins l’àrea contraria, la cedia a Sánchez que amb un xut creuat, marcà un gran gol per tota l’esquadra des de quasi fora de l’àrea. Després els atlètics seguiren atacant, però el primer temps acabà 1-0.Al començament de la segona part una altra vegada Sánchez(54′) enviava la pilota al fons de la porteria després d’una passada paral·lela de Mateu.
Als 64 min. de joc l’àrbitre Onetto Bevia xiulava una falta indirecta dins l’àrea atlètica, que el jugador de l’Alqueria Ginard envià la pilota a l’esquadra , posava el 2-1 en el marcador i es despertaven els nervis a la grada.
Minuts més tard, Tugores realitzà una gran assistència a Mateu i rematà la jugada amb un gol que posà el resultat final de 3-1.

Una vegada acabada la 3a jornada, l’Athletic ocupa la 16a posició de la classificació, remuntant alguns llocs que ocupava les dues primeres jornades.

Alineació: Miralles Martorell, Candela, Oritz, Cerdà Cifre, Rechach(c), Andreu, Sánchez, Mayol, Mateu, J. Mas i Nicolau.

Suplents: Coronado, F. Mas, Tugores, Bergas i Mesquida.
Entrenadors: Guillem Munar i Tomeu Fullana.
Delegats: Joan Mayol i Antoni Vidal.
Targetes grogues: Sánchez (50′), Ortiz (63′), Candela (69′), Mayol (75′), Andreu (76′), Tugores (90′), Mesquida (90′).
Àrbitres: D. Onetto Bevia assit per Cladera Calafell i Corbelle Huelin.
Canvis: F. Mas per J. Mas (51′), Tugores per Sànchez (72′), Mesquida per Nicolau (80′), Bergas per Andreu (82′), Coronado per Mayol (86′).

El pròxim partit serà dissabte a les 16h i ens enfrontam al Sóller “B”.