Sports de ca Nostra

Atlètic Balears -l’UE Cornellà ; Dolorosa primera derrota a casa (1-2)

at balearesDolorosa i dura primera derrota de la temporada per 1-2 davant l’UE Cornellà. El Atlètic Balears no pot sumar cap punt en un partit que acabava amb nou efectius després de les expulsions de Wiemann en el minut 22 i Rubén Jurado i; amb un arbitratge que influïa en dues jugades clau. Tot i la inferioritat numèrica, el quadre de Siviero feia una demostració de patiment i feina, però per desgràcia, sense recompensa.

Amb les baixes de Prieto i Thilo per lesió, aquest diumenge el tècnic argentí havia de fer algunes modificacions en el seu últim onze inicial. Tot i això, ATB i Cornellà disputarien molt la pilota en els primers compassos i el joc només es desequilibraria en el minut 22 amb l’expulsió amb vermella directa del central alemany Michael Wiemann per un agafada a un davanter.

Aquesta acció condicionaria la resta del partit però tot i així, l’equip, amb deu, es mostrava molt sòlid i atent a qualsevol possible jugada d’atac dels catalans. Al marge d’una acció de perill que Esteban aconseguia rebutjar des de la mateixa línia de gol, els blanc i blaus es mantenien creatius i disposats a endur-se’n el partit. El primer canvi tàctic arribaria amb l’entrada de Juanjo per Casares per suplir la baixa del central expulsat.

En un servei de córner Kike López bé podria haver avançat als mallorquins amb una perfecta execució de córner, que, per molt poc se n’anava alt per sobre del pal llarg. En l’últim sospir i amb el temps complert, Uche posaria una pilota al cor de l’àrea per a què l’Enric, batés Pliquett i anotés el 0-1.

Amb el passi per vestidors, Siviero motivaria com mai als seus i en menys de quatre minuts Rubén Jurado s’estrenava com a golejador blanc-i-blau en una bona jugada en equip (1-1). L’ATB gaudiria dels seus millors minuts perquè l’equip sí creia en la remuntada malgrat els condicionants. No obstant això, sobre el 64, Enric de nou aprofitaria una errada defensiva i aconseguiria anotar el segon dels que dirigeix ​​Roger.

Siviero donaria entrada a Malik al lloc de Carles Marc i Rubén Jurado disposaria d’una doble ocasió en una jugada a l’àrea menor. L’ATB lluitava amb tot per aconseguir el que ara seria un valuós punt. L’últim canvi, de tall ofensiu, seria el de Rodri per Biel Guasp.

En la recta final el col·legiat murcià no xiularia un penal claríssim sobre Kike López i a més, en el minut 90 mostraria una segona rigorosa targeta groga que li costava l’expulsió al davanter sevillà, Rubén Jurado.

Fitxa tècnica

1 CD Atlètic Balears: Pliquett, Vich, Carles Marc (m. 75 Malik), Wiemann, Biel Guasp (m. 84 Rodri), Esteban, Casares (m. 28 Juanjo), Kike, Chando, Fullana, Rubén Jurado

2 UE Cornellà: Marc, Pere, Ñoño, Borja, Uche, David, Masqué (m. 56 Antonio Hidalgo), Gómez, Enric, Xemi (m. 84 Joel), Fran (m. 71 Óscar)

Gols: 0-1 m. 45 Enric; 1-1 m. 49 Rubén Jurado; 1-2 m. 64 Enric

Àrbitre: Sr. Lax Franco

Targetes: el col·legiat amonesta amb targeta groga a Pliquett, Esteban i expulsa amb vermella directa a Michael Wiemann (m. 22) i a Rubén Jurado per doble amonestació (m. 90) per part del ATB i; mostra groga a Pere, Ñoño, Masqué i Toni per part del UE Cornellà.

Observacions: els jugadors del primer equip salten al camp amb la pancarta de suport als refugiats de la guerra a Síria. Unes 1200 persones assisteixen a aquesta quarta jornada de Lliga.

RDP Siviero en CAST i CAT: http://www.cdatb.com/siviero-hem-fallat-en-moments-puntuals/

IMG_8618 IMG_8626 KQ8U0010 còpia KQ8U0047 còpia KQ8U0162 còpia KQ8U0187 còpia KQ8U0215 còpia KQ8U0273 còpia

Fotos: signau-les com Guiem Sánchez o ATB

Los comentarios están cerrados.