Sports de ca Nostra

At.Balears-Zaragoza ; Primera victòria en un gran segon temps (1-0)

At_-Baleares-Juvenil-DH-300x199El Juvenil DH de l’Atlètic Balears disputava el seu segon partit de lliga aconseguint la  primera victòria guanyant per 1-0 a casa i amb gol aconseguit per Latorre durant la segona part.

El primer temps estaria dominat pel quadre del Real Zaragoza, però sense obtenir resultats de cara al marcador, ja que amb prou feines tendria ocasions. Encara que no dominava el partit, l’equip blanc i blau disposaria diverses accions clares però infructuoses. Al minut 14 Ramón avançaria amb l’esfèrica cap a l’àrea i la seva rematada s’estavellaria al travesser. Uns minuts més tard tornaria a disposar d’una ocasió, desbaratada pel rival. Per la seva banda, el Real Zaragoza començaria a agafar més força amb dues ocasions clares en qüestió de pocs minuts. Al minut 35 Latorre apuntaria maneres amb una rematada a porteria detinguda pels guants d’Aaron.

El segon tram estaria clarament protagonitzat per l’equip de Javi Herreros, qui es llançaria disposat a imposar-se davant el rival. Al minut 51 Latorre superaria al porter enviant el que seria l’1-0 al fons de la xarxa. Els següents minuts de partit vendrien marcats per alguna ocasió de tots dos equips però sense cap resultat. Al minut 90 el Real Zaragoza disposaria la seva darrera ocasió. Àlex intentaria assolir l’empat, què seria finalment evitat pel porter Pau Seguí.

Importantíssima victòria de l’Atlètic Balears que aconsegueix tres punts després dels dos primers partits de lliga, generant més forces per encarar el pròxim derbi contra el RCD Mallorca DH.

Fitxa tècnica

1 Atlètic Balears: Pau Seguí, Josep, Sergio, Borja, Raja, Dani, Ramón (Martorell min. 61), Marcos, Garau (Alorda min. 83), Flaqué (Álex min. 90) y Latorre (Canals min. 75).

0 Real Zaragoza: Aaron, Pérez, Marce, Arnau, Álex, Pablo (Molinos min. 76), Barrena, Nick (Olase min. 45), David, Villalba (Juan min. 64) y Garde.

Gols: 1-0 min. 51 Latorre.

Àrbitre: Iván González González.

Targetes: el col·legiat expulsa a l’entrenador del Real Zaragoza, Juan Carlos Beltrán; i amonesta a Pau Seguí i Flaqué per part de l’Atlètic Balears; i a Arnau per part del Real Zaragoza.

Observacions: en el camp de Son Malferit es disputa el segon partit de Lliga Juvenil de Divisió d’Honor.

Premsa At.Baleares

Los comentarios están cerrados.