Sports de ca Nostra

Marcus Cooper Walz rebé el Mèrit Esportiu de la ma de Brandon Thomas‏

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn saló parroquial de Calonge ben ple contemplà com el jugador de moda del RCD Mallorca entregà el Mèrit Esportiu Dies i Cosses de l’Associació Cultural Es Majoral de Calonge a Marcus Cooper Walz tres cops campió del món (una junior i 2 sub-23 a K4 1000) ,medalla de bronze absolut a K1 500 i  enguany plata a K2 500. Es dona la circumstància que mbdós coincidiren a l’equip aleví del C.D. Cala `Dòr la temporada 2005-06.
L’acte començà amb l’emissió d’un muntatge audiovisual sobre Eugenio Martínez Patiño que ens deixà el mes de maig després de tota una vida dedicada al C.E. Santanyí. El president de la F.F.I.B. envià un missatge que fou projectat a la pantalla «Gràcies a gent com ell el futbol ha progressat tots aquests anys. El Santanyí va tenir sa sort de tenir-lo com a col·laborador més de quaranta anys i ara son moltes generacions de futbolistes que l’enyoren», foren part de les paraules del president. També parlaren el president del C.E. Santanyí i un representat de la família.
El membre del Nàutic Portopetro Antoni Rigo repassar la trajectòria esportiva de Marcus mentre apareixien a la pantalla diverses fotografies i vídeos. Arribat al 2015 ou el propi Marcus qui comentà les dues proves estel·lars d’aquesta temporada la K4 1000 a on es proclamà campió del món sub-23 a Portugal i la K2 500 a on fer segon a Milán.
Hi va haver un grapat de companys de Marcus que el felicitaren a través d’un missatge audiovisual: el seu primer entrenador i referent Joel Badía; els companys del K4 1000 Juan González i Albert Martí, el company de K2 500 Diegos Cosgaya i els olímpics Saúl Craviotto i Sete Benavides. Tampoc faltà el missatge del darrer guanyador el tennista Jaume Antoni Munar enguany campió d’Espanya junior i de dobles a Roland Garros.
El president de la Federació de piragüisme de les Illes Balears Juan José de Salabert juntament amb els comoponents del Nàutic Portopetro Jaume Mestre, Dani Binimelis i Antoni Rigo participaren a un col·loqui amb l’homenejat Marcus Cooper.
L’acte central fou quan  Brandon Thomas pujà a l’escenari per fer entrega del guardó a Marcus Cooper.A continuació tingueren lloc  els tradicionals parlaments del president de l’Associació Cultural Es Majoral Jaume Rigo, president de la Federació de piragüisme Juan José de Salabert i batle de Santanyí Llorenç Galmés i acabà l’acte amb l’entrega de Brandon Thomas a Marcus de la camiseta del centenari del Rcd Mallorca i obsequis de l’Ajuntament de Santanyí als participants al col·loqui.

 

 Matias Adrover para Sportsdecanostra
Foto: Esther Cañete

Los comentarios están cerrados.