EL CONSELL DE MALLORCA DÓNA SUPORT ALS «JOCS DE LES ILLES 2016»

7 septiembre 2015 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

00100_0001005271_2_trioEl president del Consell, Miquel Ensenyat, s’ha reunit amb Miquel Bestard, president del Comitè Organitzador, i Marcel·lí Got, Director.

La reunió ha estat aquest dilluns a la seu del Consell i tant el president Ensenyat com el vicepresident de Cultura i Esports, Francesc Miralles, s’han mostrat molt interessats en la iniciativa. En reunions posteriors se decidirà quina ha de ser la participació institucional.
Bestard i Got han explicat al president la història dels Jocs de les Illes, que se celebren cada any a una illa diferent i amb la participació d’esportistes de diverses illes europees.
La primera edició va ser el 1997, a l’illa de Còrsega (França) i ja se varen disputar a Mallorca, el 2001. La del 2016 seria la segona edició celebrada a Mallorca d’una competició que ha passat per Sicília, Madeira, Sardanya, Creta, Azores i Canarias.
La competició se fa a través de seleccions de diversos esports de les illes participants, que competeixen a l’estil d’unes mini-olimpíades.
Encara no s’han decidit els esports que incluiran els Jocs de les Illes de 2016, però, a més de Futbol, s’ha contactat amb les federacions de Vela, Judo, Bàsquet i Natació, entre d’altres.
La iniciativa sorgeix d’un grup privat que ha creat una xarxa d’entitats que donen suport al «Jocs de les Illes 2016», com la Cambra de Comerç i la Federació Hotelera.
FFIB

Comentarios cerrados