Sports de ca Nostra

L’Atlètic Balears Victòria amb ofici a Xàtiva (1-2)

at balearesL’Atlètic Balears continua creixent. Victòria molt treballada i amb ofici per 1-2 al domicili del CD Olímpic amb dos grans gols de Javi Casares i Chando que permeten pernoctar en el liderat de la taula de Segona Divisió B. L’ariet mallorquí, amb aquest gol, aconsegueix el tercer en tres partits.

El quadre de Gustavo Siviero, fort en ànim a l’estar invicte fins al moment, es plantava a La Murta amb l’objectiu de seguir sumant. El tècnic argentí i el seu cos tècnic havien dissenyat un partit molt pràctic amb gran importància en el joc per les bandes defensades per Javi Casares i Kike López. El CD Olímpic, voldria la iniciativa del xoc des del primer minut però es toparia amb un Atlètic Balears d’idees molt clares que poc li deixaria fer.

Amb diverses arribades sense massa transcendència en les dues àrees; Pliquett salvaria el primer amb una mà providencial al minut 29 que arribava de les botes de Javi Navarro. Només un minut més tard, a la següent jugada, Javi Casares enviava un fort xut des de fora de la frontal de l’àrea que Diego no interceptaria. Primer gol balearico a Xàtiva (0-1). Abans del final del primer temps, els locals disposaven d’una bona acció però s’estamparia al travesser.

El segon tram començaria amb el debut de Rubén Jurado en Lliga que entrava en substitució de Thilo. L’Atlètic Balears continuava jugant amb criteri i cap però tot i així arribaria un xut de Canadella a passada de Luismi que Carles Marc, involuntàriament, desviaria al fons de la xarxa (1-1). Els blanc i blaus -avui de groc- no s’arrufaven i en només quatre minuts ja aconseguien imposar-se de nou.

Ara, en una acció a pilota aturada, Kike López, un dels més destacats del xoc, posaria una pilota mil·limètrica al cor de l’àrea per a què el ‘killer’ Chando no la deixés escapar. El mallorquí, de cap, enviava el que seria l’1-2 al fons de la xarxa; sumant el seu tercer gol en tres partits.

Amb el mínim avantatge, el quadre visitant seria molt superior a l’Olímpic en joc i entrega. Amb els canvis de Casares per Juanjo i; Kike per Malik, l’Atlètic Balears podria haver culminat la cita amb un resultat més gran ja que en l’últim sospir, Chando, Juanjo i Fullana en última instància trenaven una gran jugada que per poc no acabava en gol. Finalment, Rubén Jurado també tindria una claríssima ocasió que el porter enviaria a córner.

Final del xoc amb victòria i un total de set punts en tres partits que permeten dormir al capdamunt de la taula, a l’espera de saber com acaba la jornada.

Fitxa tècnica

1 CD Olímpic: Diego, Alexis (m. 71 Nando), Sipo, Canadell, Mendoza (c), Dani (m. 66 Zarzo), Berna, Vaquero, Javi Navarro, Cifo (m. 82 Lander), Luismi

2 Atlètic Balears: Pliquett, Juan Vich, Carles Marc, Prieto, Wiemann, Esteban, Javi Casares (m. 71 Juanjo), Kike López (m. 82 Malik), Fullana, Thilo (m. 47 Rubén Jurado), Chando

Gols: 0-1 m. 30 Javi Casares; 1-1 m. 52 Canadella; 1-2 m. 57 Chando

Àrbitre: Albert Ávalos Marcos

Targetes: el col·legiat català amonesta Joan Vich i Chando per part de l’Atlètic Balears i; a Alexis, Berna, Vaquero per part del CD Olímpic

Observacions: en el camp de La Murta es disputa la tercera jornada de Lliga del grup III de Segona Divisió B

IMG_0971

 

Los comentarios están cerrados.