Sports de ca Nostra

Presentació de la Legends Cup de tenis‏

FotoLegendsCupEl batle assisteix a la presentació de la Legends Cup de tenis

 

José Hila ha destacat que el torneig permetrà “promocionar els esports i, també, Palma com a destinació turística”

 

Palma, 3 de setembre de 2015.- El batle de Palma, José Hila, ha assistit avui a la presentació de la Legends Cup, un torneig de tenis que es celebrarà del 8 a l’11 d’octubre a les noves instal·lacions del Palma Sport, l’antic Mallorca Tennis Club.

 

José Hila ha celebrat que aquest esdeveniment es dugui a terme a Palma. “Tornejos com aquest ens donen l’oportunitat de promocionar d’una banda els esports i, d’altra, Palma com a destinació turística”, ha afirmat el batle. Hila ha volgut agrair a l’organitzador de la Legends Club i gestor del Palma Sport el treball que ha dut a terme a l’antic Mallorca Tennis que permetrà “posar a disposició dels ciutadans de Palma unes instal·lacions demandades des de fa molt temps”. També ha tingut paraules per a l’anterior equip de govern municipal, que va ser qui va gestionar la contractació del nou concessionari.

 

Mikael Landström, el nou concessionari del Palma Sport, ha donat les gràcies al batle per la seva presència. “Estam molt contents de començar aquesta nova època al Palma Sport”, ha dit. El Legends Cup reunirà el proper octubre a sis jugadors de tenis que ja no estan en actiu però que o varen ser números 1 del món o varen jugar amb la Copa Davis del seu país o varen guanyar un torneig del Gran Slam. Els tenistes que hi participaran seran Carlos Moya, Sergi Bruguera, Pat Cash, Henri LeConte, Tim Henman y Thomas Enqvist.
Premsa Ajuntament de Palma

 

Los comentarios están cerrados.