Nota de prensa At.Balears; Xavi Koenig, Conseller Delegat de l’ATB

19 agosto 2015 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

AtlĂ©tico Baleares Carta de Xavi Koenig, Conseller Delegat de l’ATB dirigida a tots els professionals dels mitjans de comunicaciĂł que durant aquesta temporada 15/16 cobrireu l’actualitat del club blanc i blau.

!

19 d’agost de 2015

Estimats professionals dels mitjans de comunicació, En nom d’Ingo Volckmann, President del Consell d’Administració així com de tots els membres del mateix, ens dirigim a vosaltres per a donar la benvinguda i posar el Club a la vostra disposició per a aquesta temporada 2015/16 que començam aquest dissabte 22 d’agost a les 19:30h contra Huracán Valencia.

Tal i com sabeu, l’AtlĂštic Balears ha fet i farĂ  enguany un esforç en tots els sentits per a construir poc a poc un projecte il·lusionant que tĂ© com objectiu arribar a la zona mĂ©s alta de la taula de Segona DivisiĂł B. Amb una confiança total en Gustavo Siviero i el seu cos tĂšcnic, durant aquest estiu s’han fet fins a vuit fitxatges nous (encara estam a l’espera de tancar-ne algĂșn mĂ©s) que complementen part de l’equip que ja teniem el curs anterior.

Mitjançant aquesta carta simplement volem donar Ă nims i suport a tots els professionals que sou darrere de micrĂČfons, cĂ meres, pĂ gines de diari o planes web i; que durant tantes jornades fareu un seguiment de tot el quĂš ocorri a l’AtlĂštic Balears. Un dels nostres objectius Ă©s posar totes les facilitats que estiguin en les nostres mans per a queĂš aquest projecte sigui il·lusionant per a tots; inclĂșs per a vosaltres. Com sabeu, els mitjans de comunicaciĂł sou una eina imprescindible per a nosaltres i per aquest motiu, les portes del club blanc i blau sĂłn obertes per a tots.

Des de l’AtlĂštic Balears us volem desitjar tots els Ăšxits possibles en el vostre terreny aixĂ­ com demanar la vostra inestimable col·laboraciĂł per a assolir els nostres objectius. Moltes grĂ cies i endavant amb aquesta campanya 2015/16. Com diu el nostre lema de campanya, ‘Aquesta Ă©s sa bona’. Vos esperam a Son Malferit.

Xavier Koenig,
Conseller Delegat de l’Atlùtic Balears

 

Comentarios cerrados